Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy wyborze słuchawek.

Razeer123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym kupić sobie fajne słuchawki do słuchania muzyki (najlepiej bezprzewodowe) do 500 zł. Moim aktualnym faworytem są JBL J56BT - co o nich myślicie?

Zależy mi na:

• Dobrej jakości dźwięku
  • Ładnym wyglądzie

Możecie mi coś polecić?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

AKG Y55 jeśli zależy ci na jakości, a grajkiem będzie telefon. W bezprzewodowe z tym budgetem nie ma co się pakować (chyba, że cenisz wygodę ponad jakość muzyki), Ewentualnie Samung Level On, które prezentują jakiś poziom w porównaniu do tych, które miałem na uszach (zresztą, jedyne sensowne w cenie do 600 zł). Są droższe, jak te 500 złotych, ale, jak wyżej wspomniałem, niski budżet, jak na wireless.

Opublikowano

Tanimi i dobrymi słuchawkami jest seria Skullcandy Uprock. Lubiane przez dejotów (DJ'ów) i innych ludzi którzy bawią się muzyką uliczną. Do wyboru wiele kolorów, ceny na ceneo.pl wahają się od 60 do 150zł. W cenie dostajemy wyborny minimalistyczny design, płaski nieplączący się kabel i oczywiście logo Skullcandy. Testowałem pół roku i gorąco polecam, jak na tą cenę to najlepszy wybór.

Link do ceneo:

http://www.ceneo.pl/Sluchawki/p:Skullcandy;szukaj-uprock;0112-0.htm

27d6726a94edf.jpg

Opublikowano

Wolałbym kupić jakieś Shure SHR440 (niestety przewodowe) lub Takstary HD6000 (również przewodowe, ze sporą ilością basu) i używanego Prodigy Cube. Jeśli jednak chcesz te bezprzewodowe, to te JBLki będą okej.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Wolałbym kupić jakieś Shure SHR440 (niestety przewodowe) lub Takstary HD6000 (również przewodowe, ze sporą ilością basu) i używanego Prodigy Cube. Jeśli jednak chcesz te bezprzewodowe, to te JBLki będą okej.

Kupiłem te JBLe. Dziękuję, zamykam.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...