Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze miejsce dla bota na serwerze Rayen

Gość Kinga Duda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie najlepiej dropić zmianki na bocie? Myślałem o najlepszym spocie w świątyni. Jakie jest wasze zdanie?

Każdy odp. like.

Opublikowano

to na PLu można dropić dodania i zmianki  wow niezle 

To nie PL, to jest serwer metina medium/hard (Rayen)

Opublikowano

Gdzie najlepiej dropić zmianki na bocie? Myślałem o najlepszym spocie w świątyni. Jakie jest wasze zdanie?

Każdy odp. like.

Najpierw przedstaw jaki to serwer.

Bo jest sporo serwrów różnych typu balmora ravia rayen.

A jezeli chodzi o konkret to polecam w DT na piętrze gdzie się respią metiny morderstwa.

Opublikowano

V2,v3. Albo w m1 na piaskach

Na pieskach na tym serwerze wielke ( g ) leci, wiec skoro tak piszesz to nawet sie domyslam ze nie grales na tym serwerze i tylko posta chciales nabic.

Opublikowano

Na pieskach na tym serwerze wielke ( g ) leci, wiec skoro tak piszesz to nawet sie domyslam ze nie grales na tym serwerze i tylko posta chciales nabic.

1h z rękawiczką wyciągam od 300-500 zmianek (po otworzeniu szkat też), odpalam ok. 6 metków ale jak dla mnie to troche mało bo na eq tyle zmianek wydaję, że to szok, dlatego się pytam gdzie warto ponieważ szybko chcę zrobić eq do pvp żeby spota odbijać i expić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...