Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie Anime zacząć?

RaVersoN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FMA: Brotherhood będzie idealnym wyborem. Zapewni płynne przejście między typowym shonenem a bardzo poważną serią, bo łączy ono te dwa elementy i przy tym samo jest jedną z najświetniejszych anime (ale mango lepsze).

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Cześć,

Powoli żygam już Bleachem, cały czas to samo, lecz mam zamiar go skończyć. Pododawałem se niektóre serię, które mi się spodobały, teraz moja prośba, abyście mi polecili od czego zacząć, będę to trzymał jako poboczną serię.

MAL: http://myanimelist.net/animelist/RaVersoN

W trakcie oglądania:

Fate/Zero - zapomnisz o Bleachu w trymiga :D 

gfgdf

Opublikowano

Po średniej na MALu już chyba wiem dlaczego :D +y dla was. Poczekam tak do 18 ;)

W przypadku FMA jest ok, ale przy innych anime nigdy, ale to nigdy nie sugeruj się średnią z MAL-a czy inny stron, bo one są wyssane z palca i wyrwane z kosmosu. :P

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

W przypadku FMA jest ok, ale przy innych anime nigdy, ale to nigdy nie sugeruj się średnią z MAL-a czy inny stron, bo one są wyssane z palca i wyrwane z kosmosu. :P

Zwłaszcza, że przeważnie tytuły mają ocenę 7/10 lub jeśli jest naprawdę źle- 6/10 xD (ludzie chyba myślą, że istnieje skala od 7 do 10) "Słabe anime, spodziewałem się czegoś lepszego 7/10"

Ale wracając do tematu: 

Mógłbyś się pokusić nawet o Shinsekai yori lub Higurashi. Higurashi dlatego, że za oknem jesień, ciemno więc doznania w oglądaniu jeszcze większe :D 

PS. Chyba też będę musiał w końcu wziąć się za FMA .-.

gfgdf

Opublikowano

4 Animce za które powinieneś się brać:

1. Code Geass

2.FMA

3. Guilty Crown

4. Katanagatari

Z ręką na sercu mogę je polecić każdemu ;d

Obejrzyć obejrzę, tylko chodziło mi od czego mam zacząć ;)

FMA:B zaczynam, dzięki za pomoc.

Opublikowano

Ja nie wiem, czy ja po chinsku pisze, ale jak pisalem wyzej, pododawalem se serie ktore mi sie spodobaly, wiec nie obchodzi mnie wasze zdanie czy mam to obejrzec czy tamto czy w ogole tego nie ogladac. Rowniez odbiegacie od tematu, pytalem tylko jaka serie zaczac i podjalem decyzje 2 posty wyzej, wiec nie rozumiem po co dalej sie wypowiadacie..

Opublikowano

Wszystko zależy od gustu i ochoty na co masz w danym momencie, no chyba że jesteś początkującym mangozjebem i pochłaniasz wszystko później dajesz sao,tytanom i tokyo ghoulowi 10/10 rzycie jakby powiedział pewien filozof (gówno burzo nadciągaj). Osobiście bym polecił Darker than black, Mushishi, Steins Gate, Serie Gatari, Mirai Nikki - te serie na tyle się różnią od siebie że na pewno znajdziesz coś dla siebie.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Wszystko zależy od gustu i ochoty na co masz w danym momencie, no chyba że jesteś początkującym mangozjebem i pochłaniasz wszystko później dajesz sao,tytanom i tokyo ghoulowi 10/10 rzycie jakby powiedział pewien filozof (gówno burzo nadciągaj). Osobiście bym polecił Darker than black, Mushishi, Steins Gate, Serie Gatari, Mirai Nikki - te serie na tyle się różnią od siebie że na pewno znajdziesz coś dla siebie.

SAO - Patykiem o dlugosci 10m owinietym szmata nawet tej serii bym nie tyknal.. Ale dzieki za nowe serie, obczaje ;)

Opublikowano

Darker than black (1 sezon), arslan senki (tv), code geass (mega polecam), btooom!, ao no exorcist (blue no exorcist), black bullet, angel beats

Dałem Ci tutaj anime akcji, które moim zdaniem podejdą Ci do gustu (patrząc na twojego mala).

Polecam zacząć od:

1. Code geass,

2. darker than black,

3. black bullet

4. angel beats,

5. arslan senki (tv),

6. ao no exorcist,

7. btooom!

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Darker than black (1 sezon), arslan senki (tv), code geass (mega polecam), btooom!, ao no exorcist (blue no exorcist), black bullet, angel beats

Dałem Ci tutaj anime akcji, które moim zdaniem podejdą Ci do gustu (patrząc na twojego mala).

Polecam zacząć od:

1. Code geass,

2. darker than black,

3. black bullet

4. angel beats,

5. arslan senki (tv),

6. ao no exorcist,

7. btooom!

Zanim zaczniesz cos wymieniac, najpierw obejrzyj MALa dokladnie i przeczytaj temat.. Juz dawno powinien byc zamkniety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...