Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gier bijatyki

elakim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, szukam gierki typu tekken, mortal kombat ale zalezy mi na w miare dobrej grafice (nie pixele), i postacie z DC / Marvela, najbardziej zalezy na postaciach z X-Men, moze byc przez emulator... Ktos? cos?

Opublikowano

Na PC wiem, że są  X-Men Origins: Wolverine i  X-Men: The Official Game. To pierwsze polecam, natomiast The Official Game...no cóż, sporo temu brakuje do perfekcji, ale dla fanów może i dobre.

Jest jeszcze nieco więcej na PS2. Powinieneś dać rady przez emulator. Tu masz listę działających gier na X, w tym X-Men  http://pcsx2.net/compatibility-list.html?letter=X (strona emulatora). Na M masz sporo z Marvel, ale w żadne z tych na PS2 nie grałem.

Jest jeszcze trochę starszych, głównie bijatyk. Z tych co pamiętam np. X-Men: Children of Atom, X-Men vs Street Fighter, Marvel vs Capcom, na systemy arcade, głównie CPS 2, ale na Neo-Geo i CPS 1 chyba też coś było(głowy sobie nie dam uciąć - za dużo tego było i zbyt dawno)

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

Niekoniecznie znajdziesz coś na emulator bo nie ma stabilnego ps3/xbox360. Strasznie mało jest bijatyk na PC, a jak serio jesteś ich fanem to przemyśl zakup konsoli. Polecam Ci sprawdzić Rise of Incarnates dosyć świeża i grywalne w miarę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...