Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myślicie, że przywrócą Worlda?

KBraszka47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak up nie po to się zamyka żeby coś otworzyć po jakimś czasie. Wyjątek jakieś crapy co zbierają żniwa na ufnych ludziach. Najlepiej obserwuj reddita z nfsw nadal funkcjonuje i dużo piszą ludzie o prywatnych serwerach. Wracając nawet jak dużo wydali to wszystko poszło w cholerę delikatnie mówiąc

Opublikowano

Nie otworzą bo ea się hajs nie zgadzał, najpewniej ludzie otworzą privy bo zainteresowanie grą nadal jest spore, ale wtedy najpewniej ea zacznie widziwiać bo to psy ogrodnika.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wątpię, żeby go otworzyli bo gdyby chcieli go ulepszyć to pod koniec gry nie rozdawaliby aut za IGC. Ja osobiście wydałem na te grę dużo kasy i szkoda, że EA mi nawet maila z podziękowaniem za mój hajs nie wysłała. Moim zdaniem graczom, którzy wydali ponad 1tys zł na tę grę powinni coś odpalić.

Opublikowano

Wątpię, żeby go otworzyli bo gdyby chcieli go ulepszyć to pod koniec gry nie rozdawaliby aut za IGC. Ja osobiście wydałem na te grę dużo kasy i szkoda, że EA mi nawet maila z podziękowaniem za mój hajs nie wysłała. Moim zdaniem graczom, którzy wydali ponad 1tys zł na tę grę powinni coś odpalić.

ale przecież co ci ea zrobi w zamian?

powie, że zakupy były dobrowolne i nie obiecywali, że gra będzie wieczna :p

f

Opublikowano

Jak kupisz bułki w sklepie, zjesz strawisz i wysrasz to ci piekarnia wysyła listowne podziękowania za kupno?  :confused:

Nie przywrócą, nie opłaca im się, ludzie oczekują nowych produkcji z uber grafiką. Nam pozostaje czekać na privy :p

Opublikowano

Jak kupisz bułki w sklepie, zjesz strawisz i wysrasz to ci piekarnia wysyła listowne podziękowania za kupno? :confused:

Nie przywrócą, nie opłaca im się, ludzie oczekują nowych produkcji z uber grafiką. Nam pozostaje czekać na privy :p

Nie porównuj branży spożywczej do branży gier. I tu nie chodzi o złotówkę tylko o ponad tysiąc złotych btw. nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie wypowiadaj. Da się w inny sposób nabić posty... bardziej użyteczny. Możesz sobie pisać co chcesz i tak będę to ignorować.
Opublikowano

World'a już nie będzie ale za to będzie jego następca NFS Edge także nie wszystko stracone :)

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...