Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kreatywne pomysły na przeróbkę zdjęcia!

Elementarny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. 

Mam za zadanie przygotować przerobione zdjęcie tj. wyciąć siebie i wkleić na inne tło. Na początku myślałem nad zrobieniem z siebie wiedźmina niemniej jednak stwierdziłem, że jest to zbyt drastyczne i kontrowersyjne, a nie chciałbym znaleźć się w ,,centrum uwagi" moich znajomych. 

Chciałbym Was poprosić o jakieś kreatywne pomysły na taką przeróbkę. Mam nadzieję, że obejdzie się bez idiotycznych pomysłów typu zrób się na Hitlera... 

Jeżeli chodzi o realizację tego pomysłu nie ma ograniczeń. Myślę, że będę w stanie zrealizować każdy pomysł, niemniej jednak szukam tych najciekawszych!

Możecie podawać linki do obrazków na który mógłbym się wkleić... 

Poszukuję również obrazków takich, gdzie ludzie robili sobie zdjęcia na szczycie jakichś wież itd. Chciałbym, aby to było niesamowite. 

Kto zaproponuje najciekawszy pomysł dostanie nagrodę! (nie mówię tutaj o likach ;) )- na prawdę mi na tym zależy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...