Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol Script crack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema czy jest  może script master machine kalista  ? , bo jest ale tylko wersja testowa na 24 h a jak zrobić by bylo caly czas bez kupowania , oraz druga sprawa jak nazywa się plugin który pokazuje gdzie zakończy się skill np : Q nidalki , Q morgany itp itd . Pozdrawiam 

Opublikowano

Może dlatego, ze nie można robić giveawayow, mozesz robic poradnik jak otrzymać darmowe gry np na Steama.

Może dlatego, ze nie można robić giveawayow, mozesz robic poradnik jak otrzymać darmowe gry np na Steama.

A co do skryptu, to jest na nulledzie i chyba na PlebLeaks jak dobrze pamiętam

japierdole ci admini na nulled.io są nie dojebani dali mi bana za to że zrobiłem giveaway na konto z lola ....

giphy.gif

Opublikowano

A co do skryptu, to jest na nulledzie i chyba na PlebLeaks jak dobrze pamiętam

To co mam zrobić aby mnie odbanowali :( ,  wiesz jaki dali mi powód " że źle zachowywałem się  w temacie ... " jak nawet nie napisałem nic pod nim .... . Powiem tak admini nulled..io są zjebani .

Opublikowano

To co mam zrobić aby mnie odbanowali :( ,  wiesz jaki dali mi powód " że źle zachowywałem się  w temacie ... " jak nawet nie napisałem nic pod nim .... . Powiem tak admini nulled..io są zjebani .

Dlatego lepiej na ShoutBoxie się nie odzywać, a spełnić Autha i tyle. Nie odbanują Cię raczej, więc zostało Ci nowe konto.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...