Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Roczny Staż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej chcialem sie wam wszystkim pochwalic ze przedchwila sobie wstalem i chcialem sobie pograc rankedzika a tutaj prezencik od riot games w postaci permbana za tej zjebany program.Uzywalem rok,nigdy nie uzywalem exploitow ani evadee czyli dogdowania skillshotow.Nikt nigdy nie napisal nic podejrzanego o mnie.Zdalem sobie sprawe ze zmarnowalem tylko czas bo grac nie umiem mechanicznie stracilem konto na ktore wladowalem w c**j rp.Nie mam komu sie wyzalic to pisze to tutaj xD.Tez wam radze przestac tego uzywac bo tak naprawde tracicie swoj czas bo grac nie bedziecie umiec a konto i tak predzej czy pozniej stracicie :) 

Opublikowano

Ty jakis umyslowo chory jestes czy co? Przeciez wiem ze to moja wina i napisalem to tylko po to zeby zniechecic innych graczy do grania na cheatach.Napisalem to w dobrych intencjach wiec sie nie przypierdalaj oki xD

I nie wiem dlaczego piszesz slabego.Gralem na bolu zeby poczuc sie jak faker.Ale bez bola tez nie ma takiej tragedii.Koledze z golda wyszedlem xD

Opublikowano

Tylko, że skryptować trzeba umieć, a nie wlatywać we wszystkie tf'y i spałać się orbwalkingiem.
Nie wiem czego używałeś, ale wspomagaczy używam od Sezonu 3 (prawdopodobnie końcówka jakoś 2012) i konta, na którym gram/lub sprzedaje dalej są czyste.

giphy.gif

Opublikowano

To w takim razie taki Edg deft powinien dostac tez permbana poniewaz gra manulanie lepiej niz gracz na bolu -.-.Napisalem ze nie uzywalem nic podejrzanego i nigdy nikt nie napisal ze jestem cheaterem czy cos

To kwestia czasu tez go dostaniesz,nie martw sie :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...