Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reset banów.

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcialbym sie spytac czy jesli dostane bana na chat na 10 gier po czym minie mi ten ban oraz przez dlugi czas nie dostane nastepnego to czy to tak jakby sie resetuje znowu do 10 zamiast wiecej na drugi raz?

Opublikowano

To dziwnie działa i wszystko zależy jak system Cię oceni może być tak, że wcale bana nie dostaniesz a może być i tak, że dostaniesz natychmiastowo.

Opublikowano

Dostaniesz więcej, niż poprzednio. Za pierwszy raz miałem 10, po czym przeminął ban, trochę spokoju i potem znów, tyle że na 25.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Slyszalem ze na koncu jest perm ban? wg mnie jest to totalnie bez sensu.

10 gier

25 gier

2 tygodnie bana

perm ban

Bezsensu? Mniej toxic, więc jest sens.

Opublikowano

Slyszalem ze na koncu jest perm ban? wg mnie jest to totalnie bez sensu.

Tak, to prawda. Konto może zostać zablokowane permamentnie, jeżeli nie będzie poprawy.

Witam.

Chcialbym sie spytac czy jesli dostane bana na chat na 10 gier po czym minie mi ten ban oraz przez dlugi czas nie dostane nastepnego to czy to tak jakby sie resetuje znowu do 10 zamiast wiecej na drugi raz?

Z tego co mi wiadomo, jeżeli przez odpowiednio dużą ilość czasu nie dostaniesz chat restricta, to powinno się zresetować.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...