Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Druga fala banów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no oczywiście że bany będą się nasilały. RIOT nie będzie tolerował bulshit stworzony przez świeżaczków po studiach. RIOT broni swoich interesów i moi rówieśnicy im nie podskoczą.

PS Ciipkki tylko grają na sharpie, mężczyzna jest silny i gra sam, piiizddda boi się wszystkiego a jeśli boi się zdrowej rywalizacji tym bardziej w grze to jego testosteron jest estrogenem i jest chłopakiem biedronia.

Opublikowano

Jeżeli dostawałeś reporty za gre full odpalony byłeś evade etc bez humanizera to oczywiście że dostałeś bana nawet za same raporty w dużej ilości, od platyny 3+/- trzeba już tego używać bo nie grają takie noobki które nie wiedzą jak wygląda evade :p Ja osobiście dostałem bana w 1 fali banów w patchu 5.19 p3 eune, w sumie za to co napisałem wyżej full odpał :3

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

@Kacki to homoseksualista w dodatku "myśli" jak większość lewackich homosiów że jego inteligencja jest na wyższym poziomie niż większość

//Nie wydaje mi się :p

//Kacki

Opublikowano

Nie wiem czemu ale od ostatniego czasu mam mieszane uczucia co do l#. Gram rozsądnie, na humanizerach a i tak łapie bana. I ten ostatni wyciek... Na bolu gram dwa lata na jednym z kont i o dziwo jeszcze bana nie złapałem -,-

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

no oczywiście że bany będą się nasilały. RIOT nie będzie tolerował bulshit stworzony przez świeżaczków po studiach. RIOT broni swoich interesów i moi rówieśnicy im nie podskoczą.

PS Ciipkki tylko grają na sharpie, mężczyzna jest silny i gra sam, piiizddda boi się wszystkiego a jeśli boi się zdrowej rywalizacji tym bardziej w grze to jego testosteron jest estrogenem i jest chłopakiem biedronia.

Mężczyzna to się zakładaniem rodziny oraz ich utrzymaniem zajmuje a nie durnymi grami, co do banów myślę, że prędzej czy później i tak każdy z użytkowników dostanie kare na swoje konto tak więc wszystko jest do czasu :D

Opublikowano

Cracked BoL, Leaguesharp, cracked Leaguesharp, EloBuddy, Mkjogo i żadnego bana. Ostatnio bana dostałem w patchu 4.20 czy coś takiego, konto warte 1200 złotych poszło w się j**** i przestałem grać w LoL'a ale miesiąc temu znowu wróciłem i jak widać niczego się nie nauczyłem xD

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Cracked BoL, Leaguesharp, cracked Leaguesharp, EloBuddy, Mkjogo i żadnego bana. Ostatnio bana dostałem w patchu 4.20 czy coś takiego, konto warte 1200 złotych poszło w się j**** i przestałem grać w LoL'a ale miesiąc temu znowu wróciłem i jak widać niczego się nie nauczyłem xD

No, i Ciebie ban czeka, Riot po prostu bawi się i banuje po trochu...

Opublikowano

No, i Ciebie ban czeka, Riot po prostu bawi się i banuje po trochu...

Spoko, dam znać jak wypierdolą mi konto które i tak jest nic nie warte i dostałem je za darmo.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Najlepsze są osoby płaczące,że straciły konta z diamentami itp grając na Evade odpał full game ohh <3

Jaki jest sens grania na skryptach nie na 'full odpale'?

Opublikowano

Jaki jest sens grania na skryptach nie na 'full odpale'?

Widzisz bo z tym jest różnie w zależności jak zinterpretujesz "full odpał".Jeżeli używasz evade oraz dajmy na to skryptu do Riven, omijasz wszytko i nawet się z tym nie kryjesz to nie ma sensu bo znajdzie się ktoś kto używa / używał skryptów zreportuje Cię a ty czy ktoś inny później doda post na MPC "FALA BANÓW UWAGA NIE WARTO GRAĆ NA WYŻSZYCH DYWIZJACH BÓL DUPY ITP"
Opublikowano

No jak gracie na fullu na L# no to macie bany, ja za cheaty w lolu bana nigdy nie dostalem ;) tylko za afki (jeszcze kiedys co odrazu banowali a nie kolejka niskiego priorytetu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...