Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Signa, Set 56+, zarabianie kasy bez GP.

Dodgers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Nie dawno postanowiłem wrócic sobie do Aiona i mam problem. ( powrót na 31lv ) - aktualnie 56lv Templar

1. Nowa duża aktualizacja, nowe mapy itd. Mogłby mi ktoś napisać krótko o najważniejszych "misjach" nie licząc głównych do zrobienia w Signi?

2. Startujac po dłuuuugiej przerwie od 31lv szybko udało mi sie wbić 56lv. Tu zaczęły się schody. Dostałem set z Powrotu do gry na 46lv i co teraz? Nie wiem w jaki secik teraz iść. Ten za mitrilowe monetki jest słabszy od Patrolu. Mogłby ktoś poradzić?

3. Podstawowe pytanie. Jak dobrze zarobić? Po tym ostatnim patchu troszke sie pozmieniało i farmienie kasy jak i expa na BT w duo jest cieższe, nie ma expa za questy z monetkami więc nie opłaca sie ich robić a tym bardziej sprzedawać. Poprosze o pomoc.

Z góry dziękuje  :lenny:

Opublikowano

Cześć.

Nie dawno postanowiłem wrócic sobie do Aiona i mam problem. ( powrót na 31lv ) - aktualnie 56lv Templar

1. Nowa duża aktualizacja, nowe mapy itd. Mogłby mi ktoś napisać krótko o najważniejszych "misjach" nie licząc głównych do zrobienia w Signi?

2. Startujac po dłuuuugiej przerwie od 31lv szybko udało mi sie wbić 56lv. Tu zaczęły się schody. Dostałem set z Powrotu do gry na 46lv i co teraz? Nie wiem w jaki secik teraz iść. Ten za mitrilowe monetki jest słabszy od Patrolu. Mogłby ktoś poradzić?

3. Podstawowe pytanie. Jak dobrze zarobić? Po tym ostatnim patchu troszke sie pozmieniało i farmienie kasy jak i expa na BT w duo jest cieższe, nie ma expa za questy z monetkami więc nie opłaca sie ich robić a tym bardziej sprzedawać. Poprosze o pomoc.

Z góry dziękuje  :lenny:

1/2 Patch ma dopiero 2-3 dni więc nie ma jeszcze tak dokładnych info co gdzie i jak, które Questy itp. Robisz kampanie i wszystkie niebieskie Questy i tyle.

3 Na nowej mapie respią się tak zwane Named mobki. Takie al'a bossiki zwykłych mobków (mają tyle samo HP co moby) respią się one na całej mapie co 10min od ubicia. Masz 100% szansy na drop Woreczka z Manastonem / Kompozytem (manastone z podwójnymi statami) + Woreczek z Indianem + 500 Power Shardów.  Manastony lecą tylko max lvl więc jak trafisz możesz zarobić 50-60kk+ od ręki (tak dzisiaj trafiłem kompozyt Attak / Kryt i Magic Boost 28 - Od ręki 65kk) Więc po prostu robiąc Questy miej oczy Szeroko Otwarte :P

Opublikowano

Nowa mapa to znaczy która? Signia? 

i od którego lvl to sie ubija i gdzie

Signia / Vengar

Od 56lvl zamiast Sarpan tam expisz.

A co do lokalizacji serio myślisz że kilka dni po wprowadzeniu nowej mapy ktoś nawet jak ma udostępni CI mapkę z Namedami na których koszą grubą kasę ?  Musisz pobiegać i poszukać:)

Opublikowano

Dzięki.

Latałem 2h po Signi i znalazłem 5 respów. Padając co chwile od asmo ale udało mi sie wyciagnąć 20kk kasy :P 

Jeszcze raz dzięki :)

Opublikowano

Dobrym sposobem na zarobek jest sprzedawanie do npc suplementów ze skrzyń za medale walki, no ale ten sposób wymaga 65lvl.

Do tego możesz farmić kinah/itemy w Dark Poeta - solo lub duo z jakąś klasą leczącą. Ja za całą Dark Poetę solo miałam około 30kk. Fakt, że troszkę czasu zajmuje wybicie wszystkich mobów, a templarem na tym lvlu może to być niewykonalne, dlatego przydałby się pomocnik, najlepiej bard, który odnowiłby Ci manę i hp, a także mocno poobijał moby.

Trzeba też pamiętać o eventach. Nie na wszystkich da się zarobić, ale na niektórych można zyskać naprawdę niezłe sumki, np. grobowiec shugo.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...