Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sluchawki do 300zl

SeInRe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanko. Czy mozecie polecic jakies sluchawki do 300zl? Mysle na Razzer kraken. Jesli sie ktos na tym zna niech poleci bo potrzebuje jakis najlepiej dobrze wyciszających zeby nie bylo slychac dzwieku z zewnatrz ;D.  

Opublikowano

Krakeny sobie odpuść. Lepiej kup Hyperx Cloud. O wiele lepszy wybór od przebasowanych krakenów.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

do czego sluza sluchawki? do sluchania dzwiekow. czy sluchawki do tego przeznaczenia musza byc ladne? moim jak i wiekszosci zdaniem nie

wiec kupowanie sluchawek dla wygladu jest po prostu glupota

­

Opublikowano

A co bardziej ladnego? Wizualnie mnie nie przekonuja tak szczerze :D

Napiszę to samo tutaj :) myślę, że spodobają Ci się, a kwestia dołożenia 29 pln nie powinna sprawiać problemu :)

Dołóż 29 pln i będziesz miał popularne wśród graczy(półprofesjonalnych i jak profesjonalnych) słuchawki QPAD QH-90. Zakupiłem sobie je pare dni temu i wczoraj je dostałem i szczerze nie tylko spełniają moje wymagania ale też je o wiele przewyższają. Posiadają na prawdę dobry bas, a granie w cs:go to w nich czysta bajka (aż miło się je wczoraj testowało!)

True love survives all

Opublikowano

Napiszę to samo tutaj :) myślę, że spodobają Ci się, a kwestia dołożenia 29 pln nie powinna sprawiać problemu :)

Przecież QPady w środku to to samo co Hyperx Cloud, więc nie widzę potrzeby dokładania pieniędzy.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...