Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SZUKAM TEAMU (global, więcej w temacie)

kenti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie. Dojdę do teamu CS:GO. Liczę na coś poważnego tak jak moje podejście do sprawy :D

Coś o mnie w skrócie:

Wiek:16 (licze na team w +/- moim wieku. Max do 20-25lat)

Doświadczenie: 2lata w CS:GO + 3,5 roku w 1.6. (W GO 1300h na głownym koncie a na reszcie nie liczę)

Ranga na mmach: Global Elite, ale te rangi teraz to każdy ma z tego co widzę :D

Doświadczenie teamowe: gałem w różnych teamach nawet tego nie zliczę.

Możliwość wyjazdu na lany: tak ale tylko w weekendy,dni wolne od szkoły no bo chyba wiadomo o co chodzi.

Moje podejście do gry teamowej: ogólnie podchodzę poważnie do tematu bo chcę wkońcu coś osiągnąć w tym CSie. Czas na grę mam codziennie w godzinach 18-22 i w weekendy całymi dniami oraz w dni wolne od nauki też cały czas. Jeżeli chodzi o moją grę to całą teorię znam a jeśli chodzi o skilla no to trzeba się sprawdzić :D Jeśli jest jakaś zainteresowana drużyna z dobrym podejściem to zapraszać na steam.  http://steamcommunity.com/profiles/76561198060416610/

A i zapomniałem dodać, że nie toleruję toksycznych ludzi, którzy się spinają o byle co to jak macie taką osobę w drużynie to nie zapraszajcie nawet proszę :)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...