Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na spadek do Silver 1

diilmaach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, jest jakiś sposób by na smurfie unranked spaść do silver 1 i wtedy lecieć do góry? Już NIESTETY wygrałem 2 mecze... pierwszy dali mi gn1 i gn2, a drugi już jak zwykle g4 i mg1.... Kończyłem grę na samym dole z najgorszymi statami, nie kupowałem ani jednej broni tylko obydwie mapy z pistoletem, czasami tam baniaka albo ejsa wbiłem by mnie nie wyjebali, ale tylko tyle... nie wiem.. Trudno przegrywać.

Opublikowano

Za celowe przegrywanie meczu jest ban więc nie radzę.

kłade na to przysłowiowego ch*ja bo i tak mi nie udowodnią.

Opublikowano

kłade na to przysłowiowego ch*ja bo i tak mi nie udowodnią.

griefing? po 30dniach zmienia sie w vaca ;]

teraz wbicie silvera jest ciezsze od globala

po 2 zeby spadac z rangi samo przegrywanie nic nie da.

musisz strzelac w ludzi ale ich nie zabijac.. wtedy system uzna ze jestes tzw. 'noobem' i bedzie zanizal range.

przegrywasz tak dlugo poki nie zacznie dobierac silverow i wtedy mozesz cos zaczac wygrywac do rangi.

Opublikowano

­

musisz strzelac w ludzi ale ich nie zabijac.. wtedy system uzna ze jestes tzw. 'noobem' i bedzie zanizal range.

przegrywasz tak dlugo poki nie zacznie dobierac silverow i wtedy mozesz cos zaczac wygrywac do rangi.

sensitivity na maxa i strzelaj w ludzi ruszając myszką w boki, polecam

tenor.gif

Opublikowano

To po prostu graj karabinami, i rób full auto bez kontrolowania go, używaj pistoletu i machaj celownikiem obok przeciwnika, biegaj gdy strzelasz z karabinu/snajperki. Co w tym trudnego ?

Opublikowano

Pierwsze słyszę że po 30 dniach zamienia się w VACA XDDDD

VAC to system anty cziterski a nie system anty grifingowy...

Opublikowano

To po prostu graj karabinami, i rób full auto bez kontrolowania go, używaj pistoletu i machaj celownikiem obok przeciwnika, biegaj gdy strzelasz z karabinu/snajperki. Co w tym trudnego ?

robiłem tak przez 10 meczy i ciągle przegrywałem więc dalej mam 0 ale problem w tym, że raz dawało mi gn3, zaraz MG2, spowroem znowu GN4, a potem znowu GN2, taki misz masz j****y, w dupie mam, dobije 10 meczy i zaczne wtedy przegrywać.

Opublikowano

Mnie wywalilo z serwa na rozgrzewce, nie moglem dolaczyc. Staty 0-0-0 i awansowalem z g1 do g2 ;d

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

robiłem tak przez 10 meczy i ciągle przegrywałem więc dalej mam 0 ale problem w tym, że raz dawało mi gn3, zaraz MG2, spowroem znowu GN4, a potem znowu GN2, taki misz masz j****y, w dupie mam, dobije 10 meczy i zaczne wtedy przegrywać.

chciałeś spaść a grałeś na czitach xD, vac na tym acc co podałeś wyżej. no ładnie.

więc nie spadniesz już do silvera, chyba że nowe konto, jak kupisz nowe konto to lepiej próbuj przegrywać wszystkie mecze, dajmy 10 lose 1 win wtedy na 90% dostaniesz silvera 2-3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...