Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z cheatem Sirosix

darek7776m

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam vip hacka do warrocka od SIROSIXA nabijam na zombi opk wiecie auto amo aimbot gm-crash shot-bot i auto 5 i nigdy nie moge doscj do konca bo zawsze wyskakuje mi ten komunikat  PLEAS WHEIT FOR A WHILE czy da rade jakos temu zapobiedz?????

Opublikowano

@darek7776m

Sam komunikat: "Please wait for a while." w tłumaczeniu, z j. angielskiego, oznacza nic innego, jak: "Proszę chwilę poczekać."

Czy mógłbyś zrobić i zamieścić zrzut ekranu zawierający ową informację? Jest to niezbędne, gdyż bez tego nie jestem nawet w stanie określić, przez jaki proces/aplikację jest on wywoływany.

Opublikowano

@darek7776m

Sam komunikat: "Please wait for a while." w tłumaczeniu, z j. angielskiego, oznacza nic innego, jak: "Proszę chwilę poczekać."

Czy mógłbyś zrobić i zamieścić zrzut ekranu zawierający ową informację? Jest to niezbędne, gdyż bez tego nie jestem nawet w stanie określić, przez jaki proces/aplikację jest on wywoływany.

http://zapodaj.net/1270a4061e952.jpg.htmlposze oto link

Opublikowano

W luźnym tłumaczeniu:

"Przepraszamy za niedogodności spowodowane nieoczekiwanym wystąpieniem błędu.

Czy chcesz przesłać informacje dotyczące danych rozgrywki, zaistniałego błędu oraz specyfikacji twojego komputera?

Wśród tych informacji, nie znajdują się żadne informacje poufne i zostaną wykorzystane jedynie w celu przygotowania poprawki, mającej na celu rozwiązanie problemu.

Jeżeli prześlesz nam te istotne informacje, mogą okazać się one bardzo pomocne w jak najszybszym naprawieniu błędu.

Dziękujemy bardzo."

Nie wydaje mi się, aby problem ten był spowodowany wstrzykniętym hookiem. Jednakowoż proponuję, abyś spróbował pograć chociaż godzinę bez tego typu wspomagaczy. Zobaczymy, czy w tym przypadku aplikacja również zostanie zamknięta i zainicjuje uruchomienie asystenta zgłaszania błędów. 

Opublikowano

Tez tak probowalem gdy gram na tym vipie to tak sie tylko dzieje wiesz koledzy ktorzy kreca procki( ovc) tez im ten komunikat wyskakuje a ci ktorzy graja zupelnie czysto jeszcze ani razu im to nie wyskoczylo:) Wiec problem tkwi chyba w tym vipku;/

Opublikowano

Tez tak probowalem gdy gram na tym vipie to tak sie tylko dzieje wiesz koledzy ktorzy kreca procki( ovc) tez im ten komunikat wyskakuje a ci ktorzy graja zupelnie czysto jeszcze ani razu im to nie wyskoczylo:) Wiec problem tkwi chyba w tym vipku;/

Niestety nie do końca wiem, jak obecnie wygląda sytuacja pod względem funkcjonowania systemu prewencji oszustw. W jednej kwestii, jestem jednak zdecydowanie pewien. Pamięć gry zdaje się być obecnie nieco bardziej wrażliwa na ingerencję, co wywołuje zatrzymanie i wyłączenie procesu aplikacji. Proponuję zapytać u źródła, mam oczywiście na myśli SiroSixa (donatora powinien raczej potraktować poważnie). Jest to w końcu jego hook, więc powinien zdawać sobie sprawę z tego, jak on działa i co ewentualnie wpływa na występowanie tego typu komplikacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...