Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kitowanie, opcje kitowania

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem z kalista.

Kitowanie za pomoca przycisku na klawiaturze dziala jakos dziwne, slabo, wolno, ciezko mi okreslic ale cos jest nie tak.

Widac roznice, myszką mi sie to robi owiele lepiej, jednak przy duzej szybkosci ataku czesto sie myle i nie trafie myszka na przeciwnika i sie zacinam przez to.

Wiec jak to sie powinno robic? 

Kolejna sprawa, to czy mozna ustawic tak zeby uzywajac klawisza postac atakowala tylko bohaterow a minionow nie? 

Opublikowano

Ćwicz na botach aż się przyzwyczaisz do przycisku. I nie, nie da się ustawić targetowania tylko bohaterów, na tym polega cały skill w graniu adc.

Opublikowano

Proste - w early graj myszką, w late - A lub LPM. Wygodnie, tylko trochę trzeba ogarnąć przy tym AS i skokach.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Polecam ustawić te "a" na LPM :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

jest zeby tylko bohaterow, musisz trzymac  klaiwsz " ` ", wtedy tylko na bohaterow bedziesz mogl atakowac

To można wszystko ustawić w opcjach. W early bardzo przyjemnie klika się samą myszką. A w late możesz ustawić pod jakiś klawisz aa w najbliższy (bylejaki) target, albo aa w najbliższego przeciwnego championa, jeżeli będzie w zasięgu.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...