Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc dot. Kupna komputera

Maniek190

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Zastanawiam sie nad odkupieniem komputera od kolegi, Ten twierdzi że komputer nigdy nie był podkręcany, Mój problem polega na tym iż ja się nie znam za bardzo na komputerach, dlatego zwracam sie o pomoc do was.

Specyfikacja Komputera:

Zasilacz: BeCOOL ATX 520W
Płyta główna: mATX ASUS P5KC
CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2,66 GHz
CPU Cooler: SilentiumPC z wentylatorem 90 mm
RAM: 4,00GB
Grafika: GeForce GTS 250 1GB GDDR3
HDD: 320 GB
DVD: ASUS DVD-RW

cena tego komputera wynosi 600 zł, Czy jest jaki kolwiek sens w dalszej rozbudowie tego zestawu i czy nie sprawiało by mi  problemów w różnych grach takich jak np. CS:GO lub podobnych.

Dziekuję za wszelką udzieloną mi pomoc, Pozdrawiam.

[

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSswGAnyS2M11-fF_vrbZ69Y76KFRhTOIjgjTagx1Hoz2N8aD0&t=1&usg=__Ac6-PXZrnFHCWUGtslZI-txDEU8=

[/url]
18706.png

10 postów [x]
15 postów [x]

25 postów [x]
30 postów [x]
50 postów [x]
75 postów [ ]

105 postów [ ]
120 postów [ ]
180 postów [ ]

Opublikowano

Według mnie nie opłaca się,z grafiką to szału nie ma, nie mówiąc o procesorze,a zasilacz wysokich lotów nie jest,nie ma sensu go rozbudowywać ale jest chociaż 4Gb Ram.W tej cenie szłoby znaleźć coś lepszego. +

Z twoich okolic ew.coś takiego :

http://olx.pl/oferta/zestaw-intel-core-2-quad-4x2-33-4gb-radeon-256mb-750gb-tvcard-CID99-ID8MAI7.html#e18153f64d

Tylko tu zaś  trochę więcej kosztuje + negocjacja ,i zaś do zmiany karta jak i zasilacz..

Fajnie jakbyś umiał dobić tak do 700zł,bo idzie coś już lepszego znaleźć,niby 100zł różnicy ale..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...