Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 150zł Głośne

dachix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje słuchawek do csgo nausznych, wiem, że ten temat przewijał się dziesiątki razy ale mam pytanie odnośnie słuchawek do csa, które będą dobrze pozycjonowały dźwięk, mogą być bez mikrofonu (posiadam akurat często polecany (zalman zm mic1) przeglądając forum przez chyba godzinę i czytając różnorakie posty natrafiłem na Superluxy hd681 zastanawia mnie tylko czy te słuchawki nie będą zbyt ciche, czułość superluxów to 98db nie zależnie od wersji ja natomaist grałem wcześniej na słuchawkach marki Speedlink Scylla o głośności aż 121db, oczywiście takiej nie używałem praktycznie nigdy ale górne granice czasem w zdarzyło mi się ustawiać podczas gry. Stąd moje pytanie czy superluxy z serii HD681 są w miarę głośnymi słuchawkami czy raczej mają z tym problem? A może jesteście w stanie plecić mi coś innego? moje priotytety to min.

- dobre pozycjonowanie

- głośność 

- dość dobre tłumienie otoczenia

Reszta ma znaczenie drugorzędne. 

Opublikowano
PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano
PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...