Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LG G4c - problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem ze swoim nowym LG. Telefon po prostu ladzy... Np. Gdy używam fb dymki z czatem nie chodza płynnie. Powoli sie otwierają i w ogóle jakies klatkowania. Tak samo jak czasami chce zrobic proste rzeczy np wlaczyc galerie. Potrafi nawet wtedy na chwile przyciąć. Nie mam nie widadomo ile aplikacji. Jest fb snapchat jakas gra i tyle a telefon muli. Help!!!

759081466790725720585.png

Opublikowano

Free brand? Jeśli tak, polecam odinstalować all od operatora (w nakładce LG się da).

Tak w ogóle, opisz bardziej te 'lagi'.

Dodatkowo, czy masz aktualizacje zainstalowane?

Opublikowano

Messenger i facebook mają gigantyczne zapotrzebowanie na pamięć RAM. Spróbuj je odinstalować i zobacz czy telefon ciągle się zacina.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Ogólnie mając LG G3S, to jest chyba model niżej miał ten sam problem. Ogólnie telefon bardzo szybki, ale nagle coś w nim "pękło" i się regularnie zacinał. Ten sam proces regularnie po formatach a wcale nie jestem typem gościa co sra sobie apkami na telefon. Ktoś inny mi powiedział, że właśnie G3 to lipa nie wierzyłem aż sam nie zobaczyłem. 

Opublikowano

Tak. Aktualizację wszystkie zainstalowane. Czekam jeszcze na jakies ale na razie cisza

Wrzuć ssy z ustawień: info o fonie (konkretnie z oprogramowania), z opcji dla programistów, aplikacji -> uruchomionych i buforowanych.
Opublikowano

Messenger i facebook mają gigantyczne zapotrzebowanie na pamięć RAM. Spróbuj je odinstalować i zobacz czy telefon ciągle się zacina.

Tak jak było...

759081466790725720585.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...