Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cofki

MaNiAaAK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Halo alo!

Wie ktoś może dlaczego mam cofki od pewnego czasu w cs go nie z winy internetu? ping 30-40 a cofa mnie i teleportuje jak bym miał 1000

na teamspeaku też 30-40 pingu... Bo z KennyS'a zrobił się ze mnie neo a tak być nie powinno xD

Opublikowano

Tracisz może pakiety podczas gry?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

+ Właśnie mi valve zabrało range bo "Ranga uległa przedawnieniu: Wygraj 1 mecza aby wyświetlić rangę" oni tu już chyba naprawde downa mają xD 2h temu grałem mecz XDDD

Opublikowano

+ Właśnie mi valve zabrało range bo "Ranga uległa przedawnieniu: Wygraj 1 mecza aby wyświetlić rangę" oni tu już chyba naprawde downa mają xD 2h temu grałem mecz XDTT

Też to miałem to może być wina źle ustawionych komend, spróbuj też skopiować stary config i zacząć na na nowym, jeżeli to nie pomoże to wyłącz parkowanie rdzeni w rejestrze są na ten temat poradniki, wystarczy wpisać w goglach, mi koniec końców pomógł format i dopiero po formacie pozbyłem się tego problemu, ale popróbuj tego co Ci napisałem powinno pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...