Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pluginami WorldGuard oraz WorldEdit.

AsMond

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z pluginami world guard i world edit, ponieważ jak mam zrobiony region spawn 100 kratek w dul i w gore i jak na spawnie zrobiłem arene pvp to jak biore w niej pvp allow to i tak nie mozna sie klepac czm ? albo jaki do tego plugin czy jak to zaznaczyc? Za pomoc Like ! :D i naj

Opublikowano
/region setpriority <nazwa> <wartość>

np.

/region setpriority miasto 0

/region setpriority arena 1

W tym przypadku arena ma większy priorytet i to z niej jako pierwsze będą czytane flagi.

Opublikowano

Pomogło dzięki ziomek, a wiesz może jaki dobry plugin na drop żeby można było w nim ustawić Diamenty, Emeraldy, Zloto, Zelazo, Enderperly, Proch creepera, Czerwony proszek i wegiel ? i fortuna zeby byla i wiekszy drop z permissions dla np Vipa ?

Opublikowano

Pomogło dzięki ziomek, a wiesz może jaki dobry plugin na drop żeby można było w nim ustawić Diamenty, Emeraldy, Zloto, Zelazo, Enderperly, Proch creepera, Czerwony proszek i wegiel ? i fortuna zeby byla i wiekszy drop z permissions dla np Vipa ?

KarolekDrop powinien spełnić twoje wymagania. Działa on na każdej wersji 1.7.

https://www.spigotmc.org/resources/karolekdrop.4002/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...