Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działające hacki na globala

pandicao000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tradycyjnie: darmowy Kamermod lub M2bob, jednak on jest płatny, ponadto masz do niego dostęp tylko na taki okres, na który zapłaciłeś.

nie zupełnie bo gdy masz m2bob premium to masz parę możliwości więcej, niż w darmowym i nie masz na jakiś okres bo da się zrobić, żeby mięć go na zawsze, tyle ze 

np nie masz możliwości buffbot (auto buffowanie) lub żeby ci chodził do sklepu po poty kiedy ci się skończą, albo kiedy masz pełne eq by sprzedał w sklepie 

a tak to działa dobrze, wszystko co jest darmowe latwo ci ułatwi gre, możesz ustawic zeby ci bocił/dropil cała noc ale łatwo bana wyłapać przez weekend teraz był drop pilek 

i 3 konta 3 bany . w weekend zarobiłem sobie 450kk+ miałem eq +9 i 30lv 

(działa tez fishbot) 

Pamietam, jak jeszcze gralem byly przerozne waithacki, dmg itd. Cale spoty w 2-3s. Dalej sa takie cuda?  ;)

Są nadal są, wait hack xtymek dziala tyle, że musisz po spatchowaniu gry (nie cisnąc rozpocznij gre tylko dodac pliki do pack i w index dodac wartosc "xTymekx" I odpalasz gre 

Opublikowano

nie zupełnie bo gdy masz m2bob premium to masz parę możliwości więcej, niż w darmowym i nie masz na jakiś okres bo da się zrobić, żeby mięć go na zawsze, tyle ze

np nie masz możliwości buffbot (auto buffowanie) lub żeby ci chodził do sklepu po poty kiedy ci się skończą, albo kiedy masz pełne eq by sprzedał w sklepie

a tak to działa dobrze, wszystko co jest darmowe latwo ci ułatwi gre, możesz ustawic zeby ci bocił/dropil cała noc ale łatwo bana wyłapać przez weekend teraz był drop pilek

i 3 konta 3 bany . w weekend zarobiłem sobie 450kk+ miałem eq +9 i 30lv

(działa tez fishbot)

Są nadal są, wait hack xtymek dziala tyle, że musisz po spatchowaniu gry (nie cisnąc rozpocznij gre tylko dodac pliki do pack i w index dodac wartosc "xTymekx" I odpalasz gre

Od kiedy m2bob jest darmowy?

Autorze, te hacki są, ale one powoli giną. Pan wyżej dał ich przykłady.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Od kiedy m2bob jest darmowy?

Autorze, te hacki są, ale one powoli giną. Pan wyżej dał ich przykłady.

Darmowy, ma swoje funkcje oczywiście ale korzystam z niego jakies 2 tygodnie i jak narazie nie wyłaczyli mi bota, i nie kazali płacić za niego

Opublikowano

Jak dla mnie m2bob zupełnie wystarcza. Jak grałem to na kilku kontach biło metiny i zarobek jest po prostu automatyczny.

Obecnie to najlepsze narzędzie jakie można mieć do PL-a

Opublikowano

Jak dla mnie m2bob zupełnie wystarcza. Jak grałem to na kilku kontach biło metiny i zarobek jest po prostu automatyczny.

Obecnie to najlepsze narzędzie jakie można mieć do PL-a

Ale szukanie metinów, to już jest z płatnych funkcji bob'a

Opublikowano
http://m2bob.net/

PROSZE.

Edit: 

Ok jakbys nie znalazl tam o co biega to masz tu 

http://m2bob-forum.net/index.php/Thread/30112-FREE-How-to-use-M2Bob-for-free

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Witam was moi kochani tak jak użytkownik    pandicao000   chce powrócić do gry lecz bez własnych ulepszeń nie mam ochoty zaczynać :P  Mam 3 pytania

1: Jak wygląda instalacja moda od kamer coś trzeba blokować, podmieniać jakieś pliki? Czy  wystarczy zwykła instalacja bez niczego?

2:Przez instalacje takich modów lecz nie urzytkowanie ich zablokują konto? Pamietam, że kiedyś coś takiego było, że im wysyłało co ma użytkownik.

3: Ostatnie i już was nie męcze :P  DMG Istnieje na PL bo mam ninje a pamiętam jak fajnie działała chmura :D

Pozdrawiam :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...