Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto używać Windows 10 Mobile?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cóż, jako fan nowych rozwiązań, entuzjasta tapety na caly ekran i możliwości powiększenia kafelków do dwóch kolumn na Lumii 535 (jej, w końcu!) no i kafelka "wielkiego" chciałbym se zrobić Update do 10. Mam Lumię 535, używam głównie przeglądarki, messengera, onenote, Office, fejsa, aparatu, Lumii Camera plus Lumii Kreatywnego Studia. Do premiery zostalo juz niewiele, wiec może warto? Jak z bugami? Można wylaczac etykiety na kwadratach? Czy działa plynnie?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Zrób  co chcesz, bo jak działa nie dowiesz się jak nie użyjesz. Każdemu działa inaczej, a błędów to ma masę 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

@Ktosiu a ty jakies koszmarne spotkales? I tak zaraz dojdzie do 50% i pozwoli zrobić Update... Ale jestem ciekaw :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Mam Lumie 735 z softem dla GB ( anglia )  na tym działa mi w miarę płynnie jednak z błędami, przy  niebrandowanym sofcie jeszcze więcej błędów częste wyłączania programów w trakcie pisania czy czytania, nie zamykanie programów, trzeba je ręcznie zamykać itp 

Jednym z problemów jest żarcie jak cholerka baterii, telefon ledwo 12 h wytrzymuje , na w8.1 spokojnie do 2 dni 

Wolę normalną 8.1 , jednak na niej działa większość moich programów bez problemu. 

Po aktualizacji zrób pełny restet telefonu, poprawia sie działanie systemu 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...