Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Sponsorka serwera ;)

xWarren

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zostane sponsorka serwera wraz z moim chlopakie.

Interesuje nas pewna ekipa z gotowym planem.

Ekipa + 18 lat (nie wymagane)

Jesli masz gotowe pliki w 90% pisz smialo ;) 

Wiecej informacji dostaniesz na gg ;) 

47003454 - Zapraszam PW

Opublikowano

Nie polecam, osoba mało wiarygodna ( 1 post na forum ).

Pisałem z nią na gg. Życzy sobie 80%, ponieważ mówi, że tyle co oni mogą włożyć w serwer to żaden inny sponsor nie włoży xD, a jak się dowiedziałem ile wkładają to mi się banan na buzi pokazał xD. Nie polecam pozdrawiam ! 

Ps 

Opisz bardziej ogłoszenie co oferujesz itd :)

Opublikowano

Nie polecam, osoba mało wiarygodna ( 1 post na forum ).

Pisałem z nią na gg. Życzy sobie 80%, ponieważ mówi, że tyle co oni mogą włożyć w serwer to żaden inny sponsor nie włoży xD, a jak się dowiedziałem ile wkładają to mi się banan na buzi pokazał xD. Nie polecam pozdrawiam ! 

Ps 

Opisz bardziej ogłoszenie co oferujesz itd :)

Tobie pisali że ile wykładają :D ?

d4024a71b518b899fb1ca0f0f7c04308.png

3d6f2632e0cb7495c6138c3215c14bf6.png

Opublikowano

Skany dowodów osobistych... O ku*wa O_O

jak taki się nabierze, to raczej może się po jakimś czasie spodziewać pisma z wezwaniem do zapłaty długu, którego nie brał.

arijh2.jpg

Opublikowano

Ja zarabiam 5000zl miesiecznie i za wylozenie pieniedzy tez bym chcial dowod i miejsce zamieszkania admina, pieniadze bym przeslal poczta. Moze wam dzieciaczkom sie wydaje "DOWOD ?? AHAHAHAHHAH chyba cie pogielo" ja bym nigdy nie dal komus nawet 500zl wiedzac tylko jaki ma nick. Jak masz jego dane to wie ze nie moze sobie w chu.. walic. Tylko ze u mnie by nie bylo tak ze ja biore na siebie. Ja bym dal pieniadze tej osobie i niech weznie to na siebie. I bym bral 50% do momentu splaty mojej "pozyczki" a nastepnie 5-20% zeleznie od zarobkow.

Skany dowodów osobistych... O ku*wa O_O
jak taki się nabierze, to raczej może się po jakimś czasie spodziewać pisma z wezwaniem do zapłaty długu, którego nie brał.

pozyczke na dowod ? W niemczech sa takie zabezpieczenia ze nawet akt urodzenia by nie pomogl w braniu pozyczki.

Musisz miec Dowod, paszport, miejsce zamieszkania, imie nazwisko rodzicow, do tego twoje konto bankowe, dane itp, i oni kontaktuja sie z twoim bankiem. A bank zaprasza do siebie gdzie pracownicy Cie tez znaja +/- i wtedy zostaje udzielona pozyczka. Wiec pozdrawiam polske. NIe dziwie sie ze polacy uciekaja z niej, w mojej wiosce (tutaj wioska wyglada jak lepsze male miasto w polsce) widuje cholernie czesto polakow.

Opublikowano

Ja zarabiam 5000zl miesiecznie i za wylozenie pieniedzy tez bym chcial dowod i miejsce zamieszkania admina, pieniadze bym przeslal poczta. Moze wam dzieciaczkom sie wydaje "DOWOD ?? AHAHAHAHHAH chyba cie pogielo" ja bym nigdy nie dal komus nawet 500zl wiedzac tylko jaki ma nick. Jak masz jego dane to wie ze nie moze sobie w chu.. walic. Tylko ze u mnie by nie bylo tak ze ja biore na siebie. Ja bym dal pieniadze tej osobie i niech weznie to na siebie. I bym bral 50% do momentu splaty mojej "pozyczki" a nastepnie 5-20% zeleznie od zarobkow.

pozyczke na dowod ? W niemczech sa takie zabezpieczenia ze nawet akt urodzenia by nie pomogl w braniu pozyczki.

Musisz miec Dowod, paszport, miejsce zamieszkania, imie nazwisko rodzicow, do tego twoje konto bankowe, dane itp, i oni kontaktuja sie z twoim bankiem. A bank zaprasza do siebie gdzie pracownicy Cie tez znaja +/- i wtedy zostaje udzielona pozyczka. Wiec pozdrawiam polske. NIe dziwie sie ze polacy uciekaja z niej, w mojej wiosce (tutaj wioska wyglada jak lepsze male miasto w polsce) widuje cholernie czesto polakow.

To ty chyba nie wiesz jak się żyje w Niemczech :yay: :yay: :yay:

Może osoby twego pokroju tam skorzystają z pożyczki :v

Od tego są tam Doradcy Finansowi, polecam się zapoznać :)

Opublikowano

(...)

Nigdy nie byłem w Niemczech i nie wiem jak tam jest, żyję tu w Polsce i wiem czego mogę się spodziewać.

arijh2.jpg

Opublikowano

Hmm...

3.5 tyś euro to dobra kwota na rozkręcenie serwera, ale warunki współpracy są bardzo niekorzystne.

75-80% dla Was, to jest czysty wyzysk, może od razu napiszcie, że szukacie niewolnika.

Wyobraź sobie sponsorko, że stworzenie dobrego serwera to nie pstryknięcie palcami, tworzenie serwera liczy się najczęściej w miesiącach, wymaga to mnóstwo inicjatyw i poświęcenia sporej ilości czasu przez technika.

Przejdźmy dalej, skany dowodu, śmieszna sprawa, może ma Wam jeszcze podać pin do swojej karty bankowej?

Na dowodzie są dane poufne takie jak pesel i ten cały "kod" na dole tylniej części, mając dostęp do tego można wiązać umowy telefoniczne na kogoś, a nie mówie tutaj nawet o chwilówkach, które można brać przez internet (Tak moi drodzy, pilnujcie swoich dowodów, a jak Wam zaginą to od razu to zgłaszajcie).

Moim zdaniem w zupełności wystarczy numer telefonu i konto na facebook'u, tam jest wystarczająco danych i do tego ma się najczęściej dostęp do kręgów znajomych danej osoby.

Już na wstępie ignorujecie najważniejszą zasade prosperowania dobrego serwera, a mianowicie ZAUFANIE, bez tego żaden serwer by obecnie nie stał.

Wymagacie od przyszłego technika skanu dowodu, chcecie kupić wszystko na siebie, domyślam się, że w celu zabezpieczenia siebie i stawiacie takie radykalne metody ponad ZAUFANIEM.

To teraz odpowiedz mi na moje pytanie, jakie zabezpieczenie będzie miał technik przed oszustwem z Waszej strony?

Też dacie mu swoje skany dowodów? Szczerze wątpie.

Tyle odemnie, Wasza oferta jest dla mnie po prostu kpiną z tutejszych techników.

Myśle, że większość osób czytających tą oferte przyzna mi racje.

Nie polecam, nie ma co ryzykować, a technik na takich warunkach nie ma żadnego zabezpieczenia.

426681409786981247153.png

"Wszyscy Jeb**my Na Jednego Alfonsa

Któremu Dano Wdzięczne imię Rzeczypospolita Polska"

Opublikowano

Po co piszecie, że ekipa +18, a potem, że nie wymagane? Nie lepiej napisać "wiek dowolny" ? :P :P To takie trochę masło maślane.

Co do tematu, nie mogę raczej polecić - nie znam Was, ale 75% to zdzierstwo za samo wykładanie kasy. Ludzie i tak wolą się udać do True czy do kreta ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...