Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którego meda kupić?

ColoradQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam zrobioną amerykańską linię medów, niestety wszystkie sprzedałem, ale teraz chciałbym do jednego wrócić. Do wyboru trzy: Pershing, m46 i m48. Pamiętam, że Persem i m46 grało mi się dobrze, nie pamiętam, jaki był m48. Który waszym zdaniem jest najlepszy? Którego byście zostawili? Bardziej nastawiony jestem na Persa lub m46, bo są dużo tańsze.

Opublikowano

najprzyjemniej gra się 9. Zreszta poogladaj sobie stream Dechy (nick w wocie ,,Decha" a na twitchu ,,dechapl") pershing bardzo przyjemny ale na goldzie :)

Opublikowano

Kurcze ciężko mi wybrać, wszystkie trzy zostały polecone. Golda nigdy nie używałem i raczej nie będę, bo nie chcę inwestować w grę. Nie pamiętam, jak Pers i m46 sprawowali się na wyższych od siebie tierach. Pooglądam sobie twitcha i zobaczymy. Dzięki za odpowiedzi ;)

Opublikowano

jesli chodzi o golda to istnieje strona na ktorej jesli sie chwile poswieci mozna zarobic troche golda osobiscie jej uzywam od 2 miesiacy i zachwile dostane na niej kod paysafecard na 5500 golda ze wzgledu na regulamin strony podac niemoge ale jesli chcesz to pisz priv to ci wyjasnie( nie jest to naciaganie ani nic)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szkoda kasy wydawać na niższe poziomy, gdy masz już dychę zbadaną. Nie przydadzą się do niczego, a dziesiątką możesz zawsze jakieś misje porobić, grać na CW/twierdzach itp.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

8t rzadko używa się na CW, twierdzach czy drużynówkach. Niby można, ale potrzeba specyficznej taktyki. 9t nie jest potrzebny do niczego, nigdzie te czołgi nie są używane. Xt to CW i twierdze, ale podobnie jak VIIIt, nie jest używany zbyt często. Mimo to, odkupiłbym Xt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...