Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UG w 4.8

Derven ☆

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie gdzie sie podziało to ug i gdzie jest to niby wejscie ?:P

Portal do UG pojawia się randomowo w Akaron. Dokładne czasy są jeszcze nie znane.

Opublikowano

­Dołączam się do pytania i jednocześnie zapytam, gdzie są handlarze za bmy ( i czy da się jeszcze kupować supple )

Są! :D Akaron centralny garnizon :/ I można kupować suple. Tylko niestety ten garniak jest najczęściej balaurów, bo tam legat jest troche silny.

Opublikowano

­

Są! :D Akaron centralny garnizon :/ I można kupować suple. Tylko niestety ten garniak jest najczęściej balaurów, bo tam legat jest troche silny.

a jak z ceną? taka sama? trochę nie za bardzo orientuje się w tych nowych garniakach i wydaje mi się że 15bm za 1 garniak ( kiedy mamy ich 5? ) to lekka przesada. Jak mamy teraz zarabiać? :D

Opublikowano

O widzę została poruszona kwestia która mnie ciekawi cały czas.. Czyli suple za bm'y w dalszym ciągu idzie zdobywać i sprzedawać u npc za normalną kase jak dobrze zrozumiałem tak? 
A czy ktoś już na tych nowych garniakach próbował tak zarobić? Bo właśnie też słyszałem na czacie jęki, że ludzie niezbyt chodzą na te garniaki a samemu przejąć garnizon to ponoć ciężka sprawa, a dla nowego to już w ogóle niewykonalne... 

Opublikowano

­

O widzę została poruszona kwestia która mnie ciekawi cały czas.. Czyli suple za bm'y w dalszym ciągu idzie zdobywać i sprzedawać u npc za normalną kase jak dobrze zrozumiałem tak? 
A czy ktoś już na tych nowych garniakach próbował tak zarobić? Bo właśnie też słyszałem na czacie jęki, że ludzie niezbyt chodzą na te garniaki a samemu przejąć garnizon to ponoć ciężka sprawa, a dla nowego to już w ogóle niewykonalne... 

Nie tak trudno, legat ma 540k hp, ale bije jak normalny mobek. Jak dla mnie, to właśnie umarł jedyny i najlepszy sposób na zarobek... Dodali też dzienne questy na bm-y, ale komu będzie się chciało latać za przeciwną frakcją całymi dniami. Mogli by przywrócić stare dobre garniaki ;/

Opublikowano

Dzienne q na bm'y w których trzeba zabić przeciwną frakcje? o.O   A to set który my składaliśmy za bm'y robiąc kiedyś normalnie tygodniowe garniaki teraz jak się zdobywa?  Jest w ogóle on dalej do zdobycia czy dali jakiś inny teraz?  Bo zastanawia mnie taki nowy gracz z 61+ lvl'em który ma składać eq i on ma składać w dalszym ciągu eq za bm'y?  Inne pytanie - czy za AC jeszcze coś się kupuje? czy kahruny które zostały na postaciach można na coś gdzieś wymienić? 

Opublikowano

Dzienne q na bm'y w których trzeba zabić przeciwną frakcje? o.O   A to set który my składaliśmy za bm'y robiąc kiedyś normalnie tygodniowe garniaki teraz jak się zdobywa?  Jest w ogóle on dalej do zdobycia czy dali jakiś inny teraz?  Bo zastanawia mnie taki nowy gracz z 61+ lvl'em który ma składać eq i on ma składać w dalszym ciągu eq za bm'y?  Inne pytanie - czy za AC jeszcze coś się kupuje? czy kahruny które zostały na postaciach można na coś gdzieś wymienić? 

Kahruny możesz wymienić na AC. (Z tego co się nie mylę na nowej mapie Wioska na środku mapy po lewej stronie.)

Za AC dalej masz sety na 65lvl.

Odnośnie zbierania BM dużo dropi z nowych instancji z Rentusa masz 5+ woreczków z BM. 5BM z jednego ale z jednej insty wychodzi z 25-30 Dziennie więc na tydzień 150+ wyciągniesz nie mówiąc o innych Questach np. na klador Quest tygodniowy na 25BM + AP. Więc wystarczy poszukać i można szybko uzbierać BM.

Opublikowano

Co do portali do UG z Klador respią się w Poniedziałek / Środę / Piątek od 12 do 13. (Takie info jest u mnie w legionie od ludzi którzy tam byli więc możliwe że jest więcej godzin w których się respią)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...