Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Razer dearhadder chroma

dziku213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Planuje zakup razera deathadder chroma.Chcialem zapytać czy moge brać tak w ciemno i nie przymierzać myszki do dłoni?Moja obecna myszka to microsoft comfort mouse 3000.Myszka ta jest o jakis 1 cm przymała a razer jest o 17 mm wiekszy.Moja długość od kciuka do wskazującego wynosi jakieś 12,5 cm (sposób skowyra^^) Więc jak? Będzie mi dobra?

Opublikowano

Z tym jest jak z kupowaniem butów przez internet. Niby zmierzysz sobie, że będą dobre, a jak przyjdą to będzie małe zaskoczenie.

Moim zdaniem powinieneś sobie sam przymierzyć myszkę w dłoni. Jednemu pasuje, innemu nie. Przejdź się do sklepu, poszukaj i sprawdź sam. 

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Zowie za to ma wbudowany przycisk do zmiany dpi co bardzo pomaga.
Razer Synapse jest bardzo wadliwym oprogramowaniem więc to średni plus.

Użytkuje Zowie FK2 od dłuższego czasu i polecam jak najbardziej.
DeathAdder to jedyna myszka od razera warta uwagi, ale i tak bym od tej firmy

uciekał jak najdalej. I nie mówi tego ktoś kto nigdy nie miał razera, miałem od nich wszystko

i zawsze się szybko psuły.

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

Ehhh... Jak chcesz płacić za lampeczki i podświetlenia to bierz razera... Serio nie chcesz brać dużo lepszej myszki bo nie ma świecidełek? xD Razer to typowe g****o 4gamers. Ludzie to kupują bo sie swieci i tyle ;)

Opublikowano

Chce go kupić ze względu na kształt,lampek dlatego bo w 2013 jest hujowe pulsacyjne światełko,jest to chyba najlepszy razer,używają go też prosi,wpadł mi odrazu w oko.Takie jest moje zdanie.Pewnie raz miałeś razera zjebał ci się i odrazu razer najgorszy.

Opublikowano

A co ci przeszkadza że jest podświetlenie pulsacyjne? Jak grasz to patrzysz się na myszkę czy monitor? Btw prosi nie grają na chromie tylko 2013 ;) Jedyny git deathadder to 2013 ale jak chcesz płacić za podświetlenie to płać ale potem nie przychodź z płaczem że ci się myszka rozjebaa ;/ BTW2 Miałem 10+ razerów i każdy rip po 2 miechach

Opublikowano

No to wezmę zwrot pieniędzy chyba jeszcze lepiej? Wtedy kupie rivala.I to bardzo dobrze bo niewiem który sklep oferuje zwrot pieniędzy za spierdolony sprzęt.Wtedy będę testerem razera bo jak kupie a po roku coś się spierdoli i kasę mi oddadzą to tak jak bym miał tego razera za free...

Opublikowano

No to wezmę zwrot pieniędzy chyba jeszcze lepiej? Wtedy kupie rivala.I to bardzo dobrze bo niewiem który sklep oferuje zwrot pieniędzy za spierdolony sprzęt.Wtedy będę testerem razera bo jak kupie a po roku coś się spierdoli i kasę mi oddadzą to tak jak bym miał tego razera za free...

tak osobiście to mam deathaddera chrome już od roku u narazie nic się nie zepsuło ani nie przycinało. spadł mi nawet z 3 metrów i sie nie rozjebał, nawet porysowany nie jest. Zależy też jak wolisz - Deathadder chroma jest wyprofilowany roche w lewo, dlatego zależy jak wolisz. A reszta, która pisała że im sie rozwalają rejzerki, to ja nwm co wyście z nimi robili...mam Krakeny od kilku lat i nic sie nie dzieje...Może nie wytrzymały rzucania o podłoge itp. ale moje są w świetnym stanie i jestem z nich bardzo zadowolony. A Razer Synapse może nie jest najlepszy, ale nie narzekam bo wszystko co potrzebnie w nim jest...

Opublikowano

tak osobiście to mam deathaddera chrome już od roku u narazie nic się nie zepsuło ani nie przycinało. spadł mi nawet z 3 metrów i sie nie rozjebał, nawet porysowany nie jest. Zależy też jak wolisz - Deathadder chroma jest wyprofilowany roche w lewo, dlatego zależy jak wolisz. A reszta, która pisała że im sie rozwalają rejzerki, to ja nwm co wyście z nimi robili...mam Krakeny od kilku lat i nic sie nie dzieje...Może nie wytrzymały rzucania o podłoge itp. ale moje są w świetnym stanie i jestem z nich bardzo zadowolony. A Razer Synapse może nie jest najlepszy, ale nie narzekam bo wszystko co potrzebnie w nim jest...

Dokładnie.Prawidłowo.Jak bym się słuchał tych mondrusi to g****o bym kupił.Ten wasz rival wcale nie jest z*******y nie wiem jak wierzycie jakiemuś skowyrowi co na yt mówi że rival jest z*******y a wczoraj na streamie koxów skowyr już nie chwalił rivala.Tak samo podobno było jak nakręcił film o 3 myszkach chroma,rival,zowie to na drugi dzień gimby już kupowały rivala no bo przecież izak mówi że dobra... BTW podobno rivala c*****o się trzyma bo jest długi.
Opublikowano

Też mam FK2. Jak najbardziej polecam. Do CS:GO to nr.1.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...