Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie z Fify 16

Skejcior ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim, ostatnio po aktualizacji windowsa z 8 na 10 program Action Mirillis przestał działać tak więc szukałem innego programu aż znalazłem Dxtory, tylko, że tym program nie mogę nagrać fify. Macie może pomysł dlaczego albo co zrobić żebym mógł nagrać ? Ewentualnie podeślijcie jakieś dobre programy do nagrywania tak aby potem odtwarzały się w sony vegasie (program GeForce Experience dla użytkowników nvidii = green screen w sony vegasie, nagrania z camtasi ścinają cały sony vegas). 

WD7IpkZ.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

OBS program do stremowania jak i nagrywania, możesz sobie ustawić z jakim rozszerzeniem chcesz nagrywać obraz do pliku, ja zawsze nagrywam do mp4. Jest darmowy więc polecam, pod WIN 10 działa bo sam mam win 10.​​

Maruusek.png

Opublikowano

OBS program do stremowania jak i nagrywania, możesz sobie ustawić z jakim rozszerzeniem chcesz nagrywać obraz do pliku, ja zawsze nagrywam do mp4. Jest darmowy więc polecam, pod WIN 10 działa bo sam mam win 10.​​

Dzięki, całkiem zapomniałem o tym programie.

Jak podeślesz link to masz limit lajków :P 

WD7IpkZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...