Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie konta na allegro.

slowmen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jeśli zakupię konto PL na allegro. To czy sprzedający może w jakiś sposób ubiegać się po zmianie emaila o przywrocenie mu konta ?

i który serwer na PL'u jest teraz najpopularniejszy ?

Opublikowano

Jeśli kupisz konto z allegro to sprzedający jest zobowiązany zmienić mail, hasło i wszystko na Twoją własność.

Musisz być czujny - ale z założenia na allegro są sami uczciwi sprzedawcy.

Patrz także na ich reputację - jeśli są negatywne komenatrze to nie kupuj.

Co do popularności - tutaj odsyłam do tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1471146-gdzie-gra-najwi%C4%99cej-os%C3%B3b/

­

Opublikowano

Raczej nie może się ubiegać, bo kupiłeś te konto i jest twoją własnością. Znaczy sie w sumie to jest własność twórców gry i nie może konta sprzedawać więc bądź czujny bo jak Cie okradnie to ci support nie pomoże. :D

Opublikowano

Nie może po prostu jeżeli już kupujesz poproś o zmianę e-mailu, support ani jemu ani Tobie nic w tym nie pomoże więc nie masz co się bać.

Opublikowano

Co wy gadacie, lol. Nawet ze zmianą emailu jeżeli riot sie dowie że sprzedał to konto nielegalnie - bo jest zabronione to dostanie permabana.
Konta riot są ich własnością, nie naszą. Jeżeli on je sprzeda to osoba prawna (ktora miala 1 osoba to konto) moze zglosic o kradziez, wiem, jak jest bo moi koledzy tak robili. Jak nie macie pojecia na niektóre tematy, to prosze, nie wprowadzajcie ludzi w błąd.

Opublikowano

Co wy gadacie, lol. Nawet ze zmianą emailu jeżeli riot sie dowie że sprzedał to konto nielegalnie - bo jest zabronione to dostanie permabana.

Konta riot są ich własnością, nie naszą. Jeżeli on je sprzeda to osoba prawna (ktora miala 1 osoba to konto) moze zglosic o kradziez, wiem, jak jest bo moi koledzy tak robili. Jak nie macie pojecia na niektóre tematy, to prosze, nie wprowadzajcie ludzi w błąd.

A co to lol |? 

Opublikowano

Dlaczego piszesz o lolu to jest dział metina noi tu się piszę o metinie a metin jest od gameforge a League of legends jest od Riot Games.

Na 2 raz zastanów się i przeczytaj temat co piszesz. 

Opublikowano

Ja Ci odradzam chwalania się supportowi zakupionym kontem.

Oni tam mają dziwne odpały i może się to skończyć banem, nie bez powodu ludzie zakrywali często bonusy, exp itd.

426681409786981247153.png

"Wszyscy Jeb**my Na Jednego Alfonsa

Któremu Dano Wdzięczne imię Rzeczypospolita Polska"

Opublikowano

Powiem tak, jesli ktos sprzeda konto na allegro (nie jest to legalne wedlug gameforge) nawet po zmianie wszystkiego przez Ciebie moze napisac do supportu i wcisnac im jakas bajeczke ze np ktos mu te konto ukradl i wtedy istnieje 99 % prawdopodobienstwa ze mu te konto oddadza.

Opublikowano

1. Sprawdź opinie użytkownika.

2. Jeśli kupujesz konto z e-mail i chcesz zmienić na Swoje a nie możesz bo musisz poczekać te parę dni, ważna rzecz jest taka abyś nie wysyłał gościowi pozytywnego komentarza bo po tym może ci zmienić passy i nic mu nie udowodnisz wtedy (wiem bo sama się tak raz przejechałam).

ooTToN nie sądzę, mi ukradli konto wypełniłam wszystko dosłownie wszystko o co pytali, na końcu stwierdzili że nie jest to możliwe. Więc jak dla mnie mają totalnie wyje..

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...