Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież

SyberianHusky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Wczoraj padłem ofiarą scamu,niestety. Uprzedzam komentarze,nie klikałem w żadne linki,na serwerach spolecznosciowych tez nei gram,a na obce ts3 to już wogóle mowy nie ma. Miałem M9 night FT. Wczoraj gralismy klasowy mecz (5v5),stworzylismy serwer na freegamehosting i git,1 mapa ok,2 mapa ok,3 - tu zaczęły dziać się problemy,w 3 rundzie CS mi scrashowal,właczylem go drugi raz i ok,pozniej znowu,nagle pojawiła mi się propozycja wymiany (nic nie akceptowałem jbc) i komp mi sie zrestartował. Włączyłem go ponownie,kosy nie ma w eq,nick mam zmieniony i ziom z czech zaczął pisac do moich znajomych (sorry polska kurva im sorry about knife sorry etc). Wbijam na maila,nie ma zadnego potwierdzenia,jedynie to że ktoś z czech wbił na moje konto. Zmienił mi maila na [email protected]. Napisałem juz ticket do supportu ale nie wiem czy to coś da. Przeskanowałem kompa i coś mi wykryło,ale nie wiem kiedy to coś pobrałem.Da się to jakoś odzyskać? Coś z tym zrobić?

@Edit chcialbym dodać że mam jego ip

93.171.138.191

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Coś musiałeś kliknąć skoro miałeś jakiegos keylogger, 

Steam już podobno nie zwraca itemow, ale skoro napisałes juz do supportu to sam się przekonasz czy to prawda.

Nie zwraca jeśli nie mieliśmy steam guarda,a ja to wszystko mialem,potwierdzenie mailem tez

XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

zwrócą, ale poczekasz około 3 miesiące na odpowiedź

I to dosłownie :v (sygna)

Raczej nie łudził bym się na odzyskanie konta/noża itp. 

Jedyne co Ci mogę powiedzieć aktualnie to...

RIP SKINZ

RIP KONTO

[*]

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Dobra panowie, skończcie już p******** z tymi 2-3 miesiącami na odpowiedź bo to jest dla mnie śmieszne. xD Pisząc kilkanaście razy w kilkunastu różnych sprawach(kradzież też)otrzymywałem 1szą wiadomość już nawet po 12h-5 dniach max, więc plz. Wystarczy, że porządnie opiszecie swój problem w sposób zrozumiały dla drugiej osoby, dacie do odpowiedniej kategorii i odpowiedź przyjdzie szybko... A nie napierdolicie farmazony, a co zdanie "pls pomuszcie" i się dziwią czemu support nie odpisuje... xD

Skiny oddawane są tylko RAZ, jeśli już tej "opcji" nie wykorzystałeś to support odda je bezproblemowo. Jak umiesz dobrze angielski to pisz do angielskiego supportu, jak nie to do polskiego... Nie ma większej różnicy do którego napiszesz, ba, według mnie to ostatnimi czasy nawet polski odpisuje szybciej niż angielski.

Opublikowano

Jak masz wystarczające dowody to powinieneś odzyskać. Kupowałeś tego M9 z rynku? Bo jak tak to na mailu masz potwierdzenie zakupu i szybciej oddadzą. 

I tak jak kolega wyżej napisał, NIGDY prawie odpisanie im nie zajmuje 2-3msc.. Jeśli ktoś k***a nie potrafi napisać ticketu i pisze "Ukradli mi konto, oddajcie" To wtedy tak jest.

Ja raz i jedyny pisałem do supportu o skradzione konto, napisałem po polsku i odpowiedz wpadła po 3 dniach. :)

Opublikowano

Wszystko napisalem chyba ok,kategoria Pytania związane z kontem > Skradzione lub przejęte konto

XDDD

banner1.png

Opublikowano

@SyberianHusky

Nie zwrócą..

Mi też tak wbili i ponad 300 $ straciłem.

Odpowiedzieli mi po 2.5 miecha, że nie oddadzą.

Jeb*ć steam. Powinni jakąś infolinie zrobić a nie obsrany support co w ogóle ma w dupie użytkowników.

Opublikowano

@SyberianHusky

Nie zwrócą..

Mi też tak wbili i ponad 300 $ straciłem.

Odpowiedzieli mi po 2.5 miecha, że nie oddadzą.

Jeb*ć steam. Powinni jakąś infolinie zrobić a nie obsrany support co w ogóle ma w dupie użytkowników.

:(

Obys nie mial racji

XDDD

banner1.png

Opublikowano

Trochę dziwna sprawa, skoro nic nie pobierałeś itp.

W ogóle to się dzieje już od około miesiąca, a valve nie umie tego naprawić... Volvo pls

A i ip to zbędne, bo na 100% miał zmienione, nie możliwe, żeby na zaplanowaną kradzież, miał normalne ip

Opublikowano

Trochę dziwna sprawa, skoro nic nie pobierałeś itp.

W ogóle to się dzieje już od około miesiąca, a valve nie umie tego naprawić... Volvo pls

A i ip to zbędne, bo na 100% miał zmienione, nie możliwe, żeby na zaplanowaną kradzież, miał normalne ip

No ale podalem na wszelki wypadek,szkoda było by to stracic :/

XDDD

banner1.png

Opublikowano

Mi nie oddali a odpisali po 2 mies, chociaz kiedys o kradziez konta odpisali po kilku dniach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...