Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge znaleźć mojego kolegi

Xeeideex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chciałem zagrać z kolegą no ale jest problem. Gramy na pewno na tym samym świecie ale nie widze nigdzie jego postaci ;-; Jak dodałem go do znajomych a potem do grupy to koło jego nicku pisze Out of range. Nawet jak poszedłem w to samo miejsce co on to go tam nie było WTF?

Opublikowano

Twój kolega powinien miec gdzies przy grupie przycisk "sync", dzięki któremu będziecie mogli się widzieć. Prawdopodobnie chodzi o to że jesteście na innych kanałach.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDiscredited# A dałbyś może ss gdzie jest ten przycisk sync jak możesz? Najlepiej jak byś wstawił używając tego bbcode media :P

Na razie nie jestem w stanie odpalić gry, jedyne co znalazłem na google to że powinno być gdzieś tu:

ws_mentor.jpg

:P

Opublikowano

No to spróbuje to obczaić. W grupie mam kliknąć na jego nick prawym > Group > Mentor Player tak?

Nie koniecznie to, powinna być opcja sync i pamiętaj że to członek party syncuje się do leadera, a nie na odwrót.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...