Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Na każda linię.

Gość koxxxik12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Wróciłem do lola po dość długiej przerwie i chciałbym żeby ktoś mi powiedział jakich dobrać championów których dobrze ogarnąć i jakich brać by pasowały bo teamcompu lub w przypadku banu innych moich mainów. Aktualnie gram tymi champami

Top: Rengar

Jungle: Gragas

Mid: Zed

Support: Taric

ADC: Ashe

Tak z 2-3 champy starczą ,a to moja aktualna pula bohaterów :

http://scr.hu/1yes/njy8d
http://scr.hu/1yes/si6yl

Opublikowano

­Ja głównie mainuje supportów, więc tutaj się wypowiem: widzę że masz Sorakę, to dobrze bo ostatnio cześciej ją można spotkać. Ale kup sobie jeszcze brauma, thresha, leonę i janne, bo nie widze tutaj ich u Ciebie, a te champy są głównie widywane. Generalnie tankowate supporty są teraz głównie brane, więc warto się w takowe zaopatrzyć. Widzę, że masz alistara - to też dobry pick na supporta. Generalnie ja na Twoim miejscu kupiłabym z supportów Brauma i Thresha i żebyś poćwiczył nimi grę. Ja właśnie jakiś czas temu kupiłam sobie Brauma i całkiem fajnie mi się nim gra (ma tarcze, stuna, etc).

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ostatnio pogrywam troche Alistarem ,jestem świetny jeśli chodzi o gankowanie i roam na całą mapę ,gank zwykle kończy sie killem.

Opublikowano

top/mid: lissandra, ekko, riven, cho, ryze

mid/supp: annie

top/jungle: heca, olaf

jungle/supp: naut

adc/mid: ezreal 

oprócz jungli i mida mainujesz wybitnie c*****e postacie

na topa bierzesz frontline z przynajmniej 1cc`ekiem; na midzie już średnio działają assasyni, teraz liczy sie kontrola; taric to gówno na suppie, za duze cd ma

z tego co grasz to moga Ci jedynie zeda i rengara zbanować (chociaż sa worldsy to moga sie pokusić o gragasa) 

co do kompozejszyn to jak masz 1st picka opłaca Ci sie wziac coś z cc, nie ryj sie od razu na zeda , bo jak enemy bedzie 4 tankami i adc to masz problem; musisz cały czas dogadywać sie z teamem w cs`ie i podpowiadać im co maja picknac, ważne jest żeby był jakikolwiek cc`ek na każdym czempie + mobilność

co do Twojego adc: zanim zostaniesz dobra asze która potrafi ograc mocno i wykajtować bardzo minie pare tygodni :] wiedz graj czyms co ma albo dmg z kosmosu albo utility 

kup lulu

ae1d1005fe.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...