Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy techniczne z LG

blom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam

3 dni temu telefon wpadł mi do wiaderka z wodą. Szybko go wyjąłem i wyjąłem baterie, karte micro SD i sim i osuszyłem suchym ręcznikiem. Na drugi dzień telefon ładnie chodził, z tym że co chwila gasł wyświetlacz. A od wczoraj już normalnie wszystko śmiga, poza jedną rzeczą. Od tego incydentu strasznie szybko rozładowuje mi sie bateria; np. przed snem mam 100%, nic nie robiąc z nim przez noc mam rano 60-70%..Poza tym, telefon podczas używania internetu/youtube itd. strasznie się nagrzewa w górnej części, koło aparatu.  Niżej podaje dane, jeśli jeszcze coś będzie potrzebne to wstawie. 

Z góry dzieki za pomoc.

LG L65

Bateria standardowa od telefonu (Li-ion Battery Typ 2100mAh)

Opublikowano

Gruntowne czyszczenie i osuszenie telefonu murowane, nie obejdzie sie bez rozkręcenia telefonu na części. Najlepiej jakiś serwis albo czekaj jak całkiem ci padnie telefon przez zaśniedziałe ścieżki.

Na naprawę gwarancyjną nie ma nawet co liczyć a że telefon jest w miarę tani bardziej opłacalne jest kupić nowy ( chyba ok 500 zł )  niż naprawiać jak całkiem się spieprzy ( ponad 200-300 zł )  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...