Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drzewko rozwoju Niszczycieli czołgów

japroja1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję drzewka rozwoju TD, które ma świetny pancerz i działo a przejście przez niego nie jest trudne (niższe tiery nie są tragiczne ). Mobilność nie jest dla mnie, bo jak jestem szybki to wpierdzielam się zawsze za daleko i kończy się to śmiercią. Jak już mówiłem ważny jest tylko pancerz i moc działa.

Opublikowano

Do Twojego opisu pasuje linia do Jadzi E 100, jednak Xt jest mega słaby. Ani na CW, ani na randomy się nie nadaje. Ma (moim zdaniem) bardzo przyjemną linię, już na 4t pojawia się op Hetzer, później 5-6 tier bez rewelacji, ale grywalne, 7t całkiem fajny, przyjemny rof, pancerz odbijający, mobilność tragiczna nie jest, na 8t mamy 2 czołgi do wyboru, po 3 latach gry uważam jednak jpantere II za lepszy czołg, tylko wtedy mamy problem z załogą. Ma mobilność, pancerz i bardzo dobre działo. 9t to Jagoda, mocny pancerz, mobilność jako taka ok i do tego wspaniałe działo. Xt niestety s**t.

Jeśli chodzi o linię do E3, to jest znacznie mniej przyjemna, dobre czołgi znajdziemy tylko na 5, 9 i 10 tierze. Zawsze można iść przez Hellcata, ale po historycznym nerfie nie jest już tym samym.

E3>Jadzia E100, jednak linia o wiele łatwiejsza jest w przypadku niemców.

Opublikowano

Do Twojego opisu pasuje linia do Jadzi E 100, jednak Xt jest mega słaby. Ani na CW, ani na randomy się nie nadaje. Ma (moim zdaniem) bardzo przyjemną linię, już na 4t pojawia się op Hetzer, później 5-6 tier bez rewelacji, ale grywalne, 7t całkiem fajny, przyjemny rof, pancerz odbijający, mobilność tragiczna nie jest, na 8t mamy 2 czołgi do wyboru, po 3 latach gry uważam jednak jpantere II za lepszy czołg, tylko wtedy mamy problem z załogą. Ma mobilność, pancerz i bardzo dobre działo. 9t to Jagoda, mocny pancerz, mobilność jako taka ok i do tego wspaniałe działo. Xt niestety s**t.

Jeśli chodzi o linię do E3, to jest znacznie mniej przyjemna, dobre czołgi znajdziemy tylko na 5, 9 i 10 tierze. Zawsze można iść przez Hellcata, ale po historycznym nerfie nie jest już tym samym.

E3>Jadzia E100, jednak linia o wiele łatwiejsza jest w przypadku niemców.

Taka ta jadzia e100 słaba ze zawsze mi piedolnie za 1,1k, pełno tego na randomach i zawsze sie gówno jedno wbija z ta chorą penetracją.

Linia do E3 albo jadźki e100, spełniają twoje wymagania.

Opublikowano

Taka ta jadzia e100 słaba ze zawsze mi piedolnie za 1,1k, pełno tego na randomach i zawsze sie gówno jedno wbija z ta chorą penetracją.

Linia do E3 albo jadźki e100, spełniają twoje wymagania.

Zagraj tym. Jagoda to gówno i zrobić 2k dmg często graniczy z cudem.

Opublikowano

Albo 263, mobilność, pancerz można nim grać w 1 lini :)xD 7 i 8 czołgi najgorsze w tej lini ale da się przeżyć typowe snipery

Opublikowano

robie zsrr i usa :)

mam nadzieje ze to dobry wybor

Imo najlepszy. Tylko linie nie są jakieś mega przyjemne, ale za to Xt Ci to wynagrodzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...