Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry z rozwojem postaci

plokijR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Poszukuję gry RPG albo FPS Single Player z rozbudowanym rozwojem postaci. Grałem w: Fable,Gothic'a (znam wszystkie części), TES (wszystkie), Assasina, Wiedźmina (wszystkie) + nie chcę fallout. Nie lubie gierek z widokiem izometrycznym (czyt. widok taki jak w Diablo) Znacie jakieś ciekawe gierki?;> Jeśli dałoby radę, to wypiszcie minusy i plusy każdej, bo jak kupić to coś dobrego :D

Opublikowano

Dark messiah of Might and Magic - Jest to gra FPS która ma bardzo dużo wspólnego z RPG. Nie ma tam zwykłych rozmów z NPC typu "Witam jestem... zrób to dla mnie, a dam ci 50 złota" Są trzy drzewka umiejętności ( Mag, wojownik, ninja oczywiście można zrobić wojownika/maga który potrafi bardzo dobrze strzelać z łuku)

Minus jest taki, że gra jest praktycznie liniowa, tylko na koniec wybierasz jaki chcesz koniec (trzy zakończenia z czego dwa są takie same tylko inna postać xD

Brak handlu, różnorodne bronie można znaleźć. Są także miejsca ukryte w grze.

Gra jak na swój wiek ma nawet dobrą grafikę. Ja przeszedłem cały Singleplayer w 12 godzin. Małe wymagania. Finishery.

Two Worlds - tutaj ci niestety nie podam plusów ani minusów, bo sam nigdy w to nie grałem, ale słyszałem :v

Opublikowano

W Fable też grałem. Zapomniałem dopisać. Dark messiah of Might and Magic -  trochę grafika mi nie pasuje ;/  Co do Diablo itp. Nie lubię gier z widokiem izometrycznym. Jakieś inne propozycje ;>

Opublikowano

Pillars of Eternity CI sie nie spodoba? (izo)
Może Darkestt Dungeon?
Deus Ex
Dishonored
Project Zomboid (niestety izo)
Mass Effect trylogia
Dragon Age 1/2/3początek/Inquisition (ostatnie polecam najbardziej)

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

Może inaczej- gra z perspektywy pierwszej osoby. Takiej szukam ;)

@Ayisha

W grze Dragon Age porusza się więcej niż jedną postacią?

Tak, więcej niż jedną postacią.

Dbasz o rozwój każdej z osobna :)

Mass Effect tak samo, więcej niż jedna postać.

Mam nadzieję,że pomogłem ^^

@plokijR

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

• Far Cry 3/4 ma niby jakiś rozwój postaci

Dark Souls 1/2

Jak zawsze nie polecam Two Worlds 2, grałem, i do dzisiaj mam traumę. 

DA Inkwizycja jest dość dziwne, kupiłem, znudziła mi się po prologu. 

Opublikowano

The Evil Within - zabijając potworki i robiąc zadania zdobywa się różne punkty, które później można przeznaczyć na rozwijanie swojej postaci (szybsze regenerowanie się życia itd.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...