Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na GUI z LISTAMI

Megapvp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jest wielki problem ktorego sam nie umiem rozwiazac ani nikt inny! Chcialbym zrobic GUI z lista craftingow. Miala by polegac na tym ze gdy wpiszemy komende /crafting mamy 7craftingow i gdy klikniemy na niego przenosi nasz do jego craftingu, mozemy tez z niego wyjsc

SERWER SKYBLOCK?

DOBRA ZABAWA?

MILA ATMOSFERA?

MYBLOCK.ENCH.PL

­

Opublikowano

Proste,

Tworzysz kilka GUI każde odpowiedzialne za inny item, a co do skomponowania tego to już twoja działka :)

Opublikowano

wm ale chce zrobic zejak klikne diament (ktory bedzie w gui) przeniesie mnie do craftingu (czyli 2 gui)­

SERWER SKYBLOCK?

DOBRA ZABAWA?

MILA ATMOSFERA?

MYBLOCK.ENCH.PL

­

Opublikowano
command /c1:
    trigger:
        open chest with 1 rows named "&ePrzedmioty xd" to player
        format slot 0 of player with 1 of diamond named "&eIdz do str. 2" to run [execute player command "c2"]
command /c2:
    trigger:
        open chest with 1 rows named "&ePrzedmioty 2" to player
        format slot 0 of player with 1 of diamond named "&eWroc do str. 1" to run [execute player command "c1"] 

­

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

Jak klikam guzik wrucenia do listy do mi bierze diament z gui i nigdzie nie przenosi

SERWER SKYBLOCK?

DOBRA ZABAWA?

MILA ATMOSFERA?

MYBLOCK.ENCH.PL

­

Opublikowano
command /c1:
    trigger:
        open chest with 1 rows named "&ePrzedmioty xd" to player
        format slot 0 of player with 1 of diamond named "&eIdz do str. 2" to close then run [execute player command "c2"]
command /c2:
    trigger:
        open chest with 1 rows named "&ePrzedmioty 2" to player
        format slot 0 of player with 1 of diamond named "&eWroc do str. 1" to close then run [execute player command "c1"]  

Masz wildskripta?

­

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

Do zamkniecia. Ja zawsze JimForce pomoze ;) 

­

SERWER SKYBLOCK?

DOBRA ZABAWA?

MILA ATMOSFERA?

MYBLOCK.ENCH.PL

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...