Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się stało z forum i metinem?

Jamnik007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W metina nie gram już sporą ilość czasu, i od ostatniego czasu chciałem znaleźć jakiś serwer do gry.

I co widzę?

Jakiś serwer X. [Medium/Hard] Wchodzę, na starcie wszystkie itemy ulepszenie 100% szans, bez ulepszaczy oczywiście, mnóstwo kasy, jeszcze więcej botów, wszystkie skile na M na starcie. A ilość bulu dupy na forum o zjebanie umysłowe administracji nie zna granic.

Jakiś serwer Y. [Medium] Wchodzę, wszyscy zapierdalają w zbrojach jak z aiona, do ulepszenia potrzeba 50 penisów maryi dropiących na mapie przypominającej te z wowa. NO LUDZIE

Mam takie pytanie do administratorów. PO C**J:

-dodawanie nowych ulepszaczy

-dodawanie takich dropów yang, że ciężko zliczyć zera

-dodawanie takiej ilości zjebanych broni, że człowiek ma ochotę rozkurwić monitor, jak okazuję się że penis jezusa jest jedną z 17 broni które robi się z bojowego

-dodawanie zjebanych umysłowo map, które nie dość że są zrobione na odpierdol, to jeszcze są na nich 3 rodzaje mobów.....

Nosz k***a mac. Ludzie! Ja rozumiem pogoń za hajsem itp, ale gdzie się podziały DOBRE SERWERY

Dobre typu takiego, że dropienie w m2 miało jakikolwiek sens, a nie ślepe gonienie na mapy na 530lvl bo tam dropią gówna maryi które sprzedam buddzie za 50 cebulionów.

Jeśli jest ktokolwiek z ŁBEM NA KARKU kto potrafi wykorzystać TO CO JUŻ W METINIE JEST ewentualnie dodać coś SYMBOLICZNIE a nie NAPIERDALAĆ GÓWNEM Z GOTOWCÓW, zapraszam na PW. Jestem w stanie wyłożyć sporo kasy, żeby coś takiego powstało. Muszę tylko wiedzieć, ile to to sporo jest.

Opublikowano

­wom2.org

a na serwer, żeby miał reklamę itp. to pewnie z 10k

tak to jest jak gra teraz pokolenie idiotów, dla których wszystko jest zbyt trudne, a to, że na przedostatnim lvlu leci 0,5% za spot uznają za bug

tenor.gif

Opublikowano

A wiesz co jest najlepsze? Spróbuj zrobić serwer, na którym osiągnięcie czegoś zajmuje dużo czasu, bez zbędnych dupereli, ulepszaczy, sztabek, szkatułek, miliona map i broni... Powodzenia. Rzucą się na ciebie, że nie ma nowości, że serwer jest nudny, że prezentacja pusta i krótka. Przykład - startująca za chwilę Tiveria.

To gracze powodują taką sytuację, a rynek się po prostu przystosowuje... Liczą się zyski.

Opublikowano

NA samym początku uzyles takiego zwrotu , ktory tłumaczy Twoj bol dupy 

W metina nie gram już sporą ilość czasu

No i to widac. Ja jak widzisz obserwuje co dzieje sie na scenie metina od "w c**j lat" i tak jak kolega pisal wyzej 

To gracze powodują taką sytuację, a rynek się po prostu przystosowuje...

Ja sam mam dosc PLa , ale i rozumiem Ciebie , bo te serwery z gownem orangutana potrzebnym do ulepszenia miecza matki kowala to k***a przesada. 

Odpowiem Ci co się dzieje ... 

Za robienie serwerow biorą sie coraz to młodsze osoby , ktore tak naprawde nie wiedzą (i niestety nie dowiedzą sie juz) co to jest stary dobry metin. Ze mozna by wykorzystac mase modeli , textur , ikon itd z metina , a nie brac z lola wowa i c**j wie czego jeszcze. No ale co my zwykli gracze mozemy ? Mowi sie " no k***a trudno"  i gra sie na womie albo vesterisie (bez reklamy) bo to chyba jedyne serwery ktore utrzymują sie w złotym srodu (miedzy nowosciami a starym klimatem). 

Pozdrawiam i nie spinaj sie tak bo i tak nic nie zdziałasz ;)

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

jednak nie jestem sam, który woli oldschool serwery stalka max i jazda ^^

zrób ktoś taki serwer bo mi sie nie chce :D

Masz ravie masz balmore wystarczy otworzyc gały.

Opublikowano

jeszcze są dobre serwery np virtual, imetin, dreikon ( chyba dobrze pisze ) 

Masz ravie masz balmore wystarczy otworzyc gały.

ty ty nie rozśmieszaj mnie, ravia się tak zj3bała że szkoda wgl tam grać, te zmiany wprowadzone, na serwerze gra sama JP armia aby tylko utrzymać serwerek dla isamu, co do balmory to też jest zjeb więc nie oferuj serwerów które spadają na psy bo tylko hajs się dla nich liczy. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

­wom2.org

a na serwer, żeby miał reklamę itp. to pewnie z 10k

tak to jest jak gra teraz pokolenie idiotów, dla których wszystko jest zbyt trudne, a to, że na przedostatnim lvlu leci 0,5% za spot uznają za bug

nigdy o nim nie słyszałem, ale zapowiada sie ciekawie ^^

gdzie znajde jakieś dalsze info co do wom2.org ??

Opublikowano

Teraz nowe sety itd. przyciągają graczy. Czym serwer łatwiejszy tym więcej ludzi gra, bo zależy im na PvP. Ja na przykład nic do tego nie mam.

A co do:

do ulepszenia potrzeba 50 penisów maryi

Po pierwsze "maryi" dużą literą, a po drugie nie wyśmiewaj się z religii.

Opublikowano

najebane gówna aby tylko przyciągnąć j***** gimbusiarnie która powie o k***a 30% za spota,1kkk kasy widze ze jest coś nowego wiec załaduje w is bo pet ma parasol.

Takie czasy ze prostota z jakością juz nie wystarcza prostota nie pasuje a jakość pozostawia wiele do życzenia.

Stare chinskie privy miały moc 

YT2Game,YmYt2,CSYT2,

candylongju

Dawaly tylko to co jest w metinie tylko inaczej poukładane

mojasygnan.png

Opublikowano

Kończę aktualnie tworzyć prosty serwer medium bez zbędnych nowości, oczywiście na source prezentacja na dniach. Może się Wam spodoba :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...