Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jestem Patryk szukam gier na słaby pc zaraz napisze dokładne informacje o moim komputerze i szukam gier typu simulator autobusów albo pociągów. Mam jeszcze jedno pytanie czy pójdzie mi FS 2015 .

A i dajcie mi linki do tych gier np simulator autobusów.

Więc tak :

Procesor AMD Sempron 140 Processor 2,70 GHz

Zainstalowana pamięć 2 GB [Dostępne] 1,75 GB

(RAM)

System 64 Bitowy

Klasyfikacja 3,2 Indeks wydajności komputera 

Jeśli zabrakło wam jakiś informacji to piszcie w kom to podam i piszcie też jakich 

Opublikowano

zainstaluj 32bit, bo niepotrzebnie marnujesz pamiec na 64

te sumylatory to se wygoogluj [train, bus] tycoon, zwykle to nie sa zbyt wymagajace gry to powinny chodzić (chyba ze masz zintegrofane gpu, to juz masz problem XDD) 

ten farming powinien Ci pójść, ale raczej nie mozesz miec nic inne odpalone

ae1d1005fe.png

Opublikowano

ok thx a jest problem bo nie wiem jak zainstalować 32 bit  pomożesz ? bardzo bym prosił 

Nie ma szans nie pójdzie mi fs 2015 znaczy tak myślę bo mam strasznie słaby procesor i kartę zintegrowana D: 

Opublikowano

po prostu jak masz plyte z systemem  to wkładasz, resetujesz kompa i instalujesz od nowa windowsa

no, sprawdziłęm i nie musze przyznac ze nie spodziewałem sie że to jest 1 rdzeniowy XDD raczej musisz jechac na grach pare lat wstecz, bo trochu krucho to widze

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Z takim prockiem to będziesz miał lagi nawet w gta sa. Niestety w nic nie zagrasz jedynie jakies gry 2d, stare cody itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...