Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Nie injectuje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest napis na gorze league sharp, ale nic po za tym... I tak po kazdej jebanej aktualizacji. L free

Opisz konkretnie, bo my czarować nie potrafimy... jak opiszesz wystarczająco dokładnie to dam edita i spróbuje ci pomóc.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Co mam ci opisac? Niema errorow w logach L. Skrypty po prostu sie nie laduja, jest tylko napis league sharp, niema menu pod shift, f9 f8 nic nie dziala. Usuniecie folderu z appdata nie pomaga. Reinstall L tez nie. Skrypty sa zaktualizowane, niema compiling error.

Opublikowano

Co mam ci opisac? Niema errorow w logach L. Skrypty po prostu sie nie laduja, jest tylko napis league sharp, niema menu pod shift, f9 f8 nic nie dziala. Usuniecie folderu z appdata nie pomaga. Reinstall L tez nie. Skrypty sa zaktualizowane, niema compiling error.

Visuale i inne syfy masz? frameworki itd?

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Tak mam, predzej mi dzialal. BoL dziala, EloBuddy tez dziala. lecialem predze na cracku L, i jeszcze predzej na L free. I dzialalo normalnie, tylko po kazdej aktulizacji sie ten free l nie injectuje. W L pokazuje ze jest zaktualizowany. Czyli niby wszystko w porzadku, ale w grze nie dziala. Mi juz rece opadaja...

http://scr.hu/5hrf/xeiyzframwersoki i visuale, dirext tez zainstalowany.\

Jakis czas teamu problem sie rozwiazal jak koles gdzies tu na tym forum podeslal podmianke folderu system, ale teraz to nie pomaga. Po reinstalacji L robilem rr kompa, bo nieraz i to po prostu pomaga. Ale nie tym razem.

http://scr.hu/5hrf/xu8cr to sa logi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...