Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy robić serwer EasyHC z Gildiami?

PabloTL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elonka robie wlasnie serwer easy hc z gildiami ale nie wiem czy to bedzie to. chodzi mi o to ze duzo jest takich serwerow. mam juz prawie wszystkie autorskie pluxy na serwer i nie wiem czy sie uda... robic dalej ten srv?

Q8eOMob.png

Opublikowano

Nie. Po co Ci autorskie pluginy skoro będą one zapewne gorzej zoptymalizowane niż te udostępnione w internecie. Poza tym serwerów z takim trybem jest tak dużo, że jedyne co Ci mogę powiedzieć to odpuść sobie.

Opublikowano

no dobra a jakie minigry byście widzieli? a wgl to myślałem że autorskie będą lepsze bo będą przecież autorskie

Q8eOMob.png

Opublikowano

no dobra a jakie minigry byście widzieli? a wgl to myślałem że autorskie będą lepsze bo będą przecież autorskie

Dlaczego coś co bardziej obciąża serwer miałoby być lepsze? Poza tym graczom (tym ogarniętym) nie zależy na tym, żeby plugin był samemu napisany, a żeby działał.

Ja z chęcią zobaczyłbym minigrę polegającą na zdobywaniu punktów, a jedyną bronią byłyby łuki z różnymi efektami, dodatkowo jakiś system statystyk np. siła pozwalająca na wystrzał strzały, która sprawi, że strzała będzie miała większą penetracje pancerza, zręczność pozwalająca na wyższy, podwójny skok co jakiś czas itd.

Opublikowano

a wgl to myślałem że autorskie będą lepsze bo będą przecież autorskie

Serio? Należysz do tych osób co się rzucają na jakiś serwer bo mają napisane "30 AUTORSKICH PLUGINOW!!"

To że jakiś plugin jest autorski to nie znaczy że jest dobry bo można nim szpanować.

Głównym celem autorskich pluginów poza zakładaną funkcjonalnością jest ich optymalizacja a nie szpanowanie dla graczy z gimnazjum.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Tak, ale musisz bardzo się postarać żeby zrobić to lepiej niż dobrze. Bo tylko kreując nowe standardy, pozbywasz się starych standardów i przekonań.

Więc jeżeli brak Ci motywu przewodniego, to odpuść sobie.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

e... jak twoje "autorskie "pluxy"" to są funnyguilds , eaststone itd ktore w nazwie maja : autorski plugin na gildie,stoniarki. To nie wypali...

Jeżeli autorskie to 50% szans na start. Zrob jakis serwer thewalls skywars jakas autorska minigra to może się wybic

(ps mogę pomóc) @PabloTL

Cool-Text-141943018572139.png

Opublikowano

NIE! Za dużo już takich serwerów jeśli nie masz jakiś fajny pomysłów które urozmaicą rozgrywkę to nie opłaca się już stawiać takiego serwera to nie rok 2013/14 gdy takich serwerów było dużo mniej.

Opublikowano

Minecraft to przeżytek. Gra do kosza. Powróciłem do niej tylko na 2 dni... i się znudziła szybciej niż inne gry (np. Europa Universalis, Crusader Kings, Football Manager 15.)

Odpowiedź: nie.

Nm2aWDv.png

Pomogłem? Zostaw "Lubię to" pod postem!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...