Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niedługo będzie L# na Dotę

Gość CapthaPL 4Ever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, osobiście nie gram w dote ale mam informacje dla wszystkich oszustów (patrz ja) i innych :)

Ten kto gra w lola zapewne zna l# (coś w rodzaju BOLa)

dziś od 17 forum tego programu zostaje wyłączone na jakiś czas. (Co nas to graczy doty obchodzi?)

To że autorzy jednego z najwiekszego programu do injectowania skryptów właśnie pracują (albo już skończyli)

pracować nad odpowiednikiem skryptów (albo jak kto woli assembliersów) do DOTY :)

Jak ktoś nie wie do czego to służy to jest to coś takiego że trzyma się np spacje a program sam prawie perfekcyjnie(lub perfekcyjnie) używa combo auto unika skilli itp :)

mukc2kN.png

Pozdrawiam :) Ja się osobiście ciesze ^^

Opublikowano

Nie polecam korzystania z programów frajera joduski który wsypuje uzytkowników swoich programów. Ponadto gry valve posiadaja VAC który jest dobry więc banik szybko przybędzie. A zresztą masz legalne skrypty do postaci.

Opublikowano

Dota i tak podupada (jak dla mnie), ale używanie takowych programów by grać... No proszę :p Jak się nie umie grać, to po co grać i psuć innym grę czitami?

I tak Valve szybko temu zapobiegnie. Przynajmniej każdy używający to gónwo wyłapie bana;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie polecam korzystania z programów frajera joduski który wsypuje uzytkowników swoich programów. Ponadto gry valve posiadaja VAC który jest dobry więc banik szybko przybędzie. A zresztą masz legalne skrypty do postaci.

Valve jest dobry? xddd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...