Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie znajdę dobry skan serwerów ? (chodzi o skan zawartości ekwipunków graczy)

xvxmaciekxvx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedyś zacząłem skanować serwery przy pomocy http://www.tf2endgame.com, który miał wygodnie ustawione informacje o graczu (wartość ekwipunku itp.), lecz już ta strona nie działa. Próbowałem też scan.tf , lecz na endgame mi się wygodnie sprawdzało ekwipunki graczy....., więc mam prośbę do was, podajcie mi linki do innych stron z takim zastosowaniem....

Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Backpack.tf niektore serwery maja komende /bp (nick) aby otworzyc jego bp w nowej karcie.Strony nie pokaza ci ekwipunku jesli ta osoba ma eq ustawione na prywatne,tak asamo z profilem.

chodzi mi o strony które wyświetlają wszystkie wartościowe rzeczy w ekwipunkach (wpisuje komendę status i wklejam ją do tego skanera)

Opublikowano

chodzi mi o strony które wyświetlają wszystkie wartościowe rzeczy w ekwipunkach (wpisuje komendę status i wklejam ją do tego skanera)

No to takich nie ma,bp.tf wyswietla all ity i ich cene.

Nie ma ich bo bp.tf widocznie jest lepszy i tam tez mozna wkleic status aby zobaczyc e.

Opublikowano

No to takich nie ma,bp.tf wyswietla all ity i ich cene.

Nie ma ich bo bp.tf widocznie jest lepszy i tam tez mozna wkleic status aby zobaczyc e.

A gdzie znajdę to miejsce, gdzie mam wrzucić status ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...