Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki grają tylko na jedno ucho.

NyanBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dosłownie 3 tygodnie temu kupiłem nowe słuchawki Tracer hydra 7.1. Dzisiaj podczas grania w HeartStone nagle zaczęły grać tylko na jedno ucho(w drugim lewym coś tam słychać ale ciszej i bez bassów). Zabrać się za rozkręcanie ich czy może da się to naprawić jakoś bezinwazyjnie?

Zaznacze że nie mogę ich oddać w ramach gwarancji bo kupowałem je przez allegro.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Wywal oprogramowanie i zainstaluj ponownie, skrzywdź na regulatorach głośności w panelu jak masz poustawiane poziomy dźwięku

Do  sprawdzenia masz przecież test w panelu nie problem go też użyć 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Dosłownie 3 tygodnie temu kupiłem nowe słuchawki Tracer hydra 7.1. Dzisiaj podczas grania w HeartStone nagle zaczęły grać tylko na jedno ucho(w drugim lewym coś tam słychać ale ciszej i bez bassów). Zabrać się za rozkręcanie ich czy może da się to naprawić jakoś bezinwazyjnie?

Zaznacze że nie mogę ich oddać w ramach gwarancji bo kupowałem je przez allegro.

Z góry dzięki.

Odinstaluj sterowniki i ponownie zainstaluj. Jesli to niepomoze wejdz w ustawienia ,,Sluchawek,, i tam zmien aby graly w P ( prawym ) i w L ( lewym )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...