Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] SkyNation

bedlamite1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bUiGSt.jpg

DbAQM5.jpg

ITdTbb.jpg

Bruqs4.jpg

DrbocH.jpg

Menu GUI ułatwia zarządzanie wyspą. Nie tracisz czasu na nudzące wpisywanie komend! Plugin Trade pozwala na bezpieczną wymianę towarów między graczami. Eliminuje on ryzyko oszustwa podczas wymiany.  

DrbocH.jpg

nuT0jT.jpge0XcVr.jpg

DrbocH.jpg

MS4tC5.jpg

Opublikowano

Zapowiedz bardzo fajna ale nie widze tu nic innowacyjnego . Pomyslcie nad tymi dodatkami bo to juz sie robi nudne , na end game kiedy masz juz wszystko nie ma nic do roboty i gra sie robi nudna :/

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

I co wymysliliscie na temat dodatków? :D

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

I co wymysliliscie na temat dodatków? :D

Na serwerze dostępne są cztery rodzaje wyspy, dodatkowo dwie areny TNTrun oraz arena PVP więc rozgrywka szybko się nie znudzi. Dodatkowo do wykonania jest szereg zadań o różnym stopniu trudności (odblokowywane stopniowo). 

Opublikowano

To wszystko ? Troche słabo ;p

Nie mozecie dodac np rubinów[Wlasnej waluty] z dropu za które gracze będa mogli odblokowywac urozmaicenia np jakis kit

100 stone = 10 rubinów 

40 rubinów = kit drzewo itp itd.

albo za komendy na poczatek jestesmy "Początkujący"

Potem za 100 Rubinów "Gracz"

Potem ..... i tak dalej.

Pety , publiczne kopalnie , wlasne craftingi jest wiele rzeczy do dodania ale widac nie chce sie tego robic ;P [ Albo po prostu nie potraficie "Nie chce tu nikogo obrazić"]

Pvp Areny + TntRun to podstawy z których połowa nie korzysta [ Zaliczam się także ja ] więc pomyslcie nad tym co napisałem .

Jeszcze cos " Kiedy start? "

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Oczywiście że to nie wszystko :) Dostępne są publiczne kopalnie które resetują się co 10 min. Dodatkowo (jak większość serwerów) ustawiony jest drop surowców z cobla. 

Co do poziomów gracza to mogę napisać tyle, że na serwerze jest rozbudowana lista zadań do wykonania. Jeśli gracz wykona wszystkie zadania jednego poziomu awansuje na wyższą rangę i automatycznie odblokowuje zadania poziomu wyższego. (Nowicjusz<Początkujący<Zaawansowany<Expert<Elita)

START SERWERA: PIĄTEK godz. 18:00 ZAPRASZAMY!

Opublikowano

Pomysl dokladnie nad tym co napisałem troszke mało jezeli dodacie wiele skrzynek o roznych dropach i kluczach troche to urozmaici rozgrywke . Na prawde pomysl tez o czyms na end game: ) Bossy , dungi cokolwiek aby zatrzymalo gracza :P

Pomogłem ? Daj Like'a!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...