Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam mikrofonu

francus11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć. Szukam mikrofonu, ponieważ chce nagrywać na yt(pewnie już większość myśli że chce rozpromować kanał i że mi się nie uda. Niech zachowają te opinie dla siebie, a jak ktoś na prawdę jest zainteresowany kanałem to podeślę na pw ). Powinien kosztować góra 200 zł aleale może być trochę droższy. Kupiłbym najlepiej używane blue yeti ale zepsuły mi się słuchawki, a w nich używałem tez mikrifon(konkretnie to creative fatality hs-800). Znalazłem nowe(superlux hd681 Evo mkii) ale nie mają micro. Rozważałem mikrofony:

Samson go mic

Beringer C01-U(faworyt) 

Reloop spodcaster 

Może ktoś polecić jeszcze inny lub napisać którego wybrać i dlaczego

Opublikowano

Mysle, ze go mica mozna odrzucic na starcie, skoro masz budzet, warto go wykorzystac. Do gadanie reloop bedzie lepszy niz behringer, za to ten drugi bedzie lepszy w muzyce. Jak nie masz w poblizu BTSa to mozesz brac spodcastera, jesli masz to behringera, mikrofon inaczej bedzie nagrywal taki pisk cichy.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Ja kupiłem 2 tygodnie temu Behringer'a C-1U i mogę go śmiało polecić.

Jak dobrze znajdziesz to kupisz za 200 zł.

Ja kupiłem za 200 zł + przesyłka (wylicytowałem na allegro). Generalnie używam tego mikrofonu do nagrywania rapu i mogę powiedzieć, że jakość jest zadowalająca. 

Do nagrywania na yt myślę też się nada - polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...