Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anime news od Bukiego - dyskusja

RoyalvFULL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Newsy:
Gainax sprzedało prawa do FLCL 0:40
Anime o bieganiu od MadHouse 1:10
Nowa gra Pokemon Go: 1:50
Dodatkowe rozdziały Bakumana 2:40
Nowe anime o rugby 3:20
Kontynuacja filmów Death Note 4:00
One Piece Burning Blood 4:45
Pierwsze anime w wirtualnej rzeczywistości: 5:45
2 sezon Kyoukai No Rinne 6:45
Live Action Chihayafuru 7:00
Pierwszy gameplay gry SNK 7:45
3 nowe gry Naruto: 8:30
Nowa gra oraz anime Ace Attorney 9:40
Film Kuroko no Basket 10:00
Ostatni Arc w mandze Magi: 10:25
Anime Gate powróci już w styczniu: 11:00
Nowa manga od twórców Death Note: 11:10
Drugi sezon Ansatsu Kyoushitsu: 12:10
Drugi sezon Nanatsu no Taizai: 12:20
Emisja ostatnich odcinków God Eater: 12:50

Co sadzicie o poszczegolnych newsach?

6108514433687761429644.png

Opublikowano

O wszystkich się nie wypowiem, bo nie każde Anime oglądałem, ale najbardziej przypada mi do gustu 2 sezon Nanatsu no Taizai. No chyba jedyne Anime z takim pier*olnięciem jakiego nie ma w innych seriach. :D

Opublikowano

Mnie troche smuci news o magi. jesli zakonczenie mangi, czyli robienie finalowego arcu zostalo wymuszone na autorce przez wydawnictwo to c*****o :(

Opublikowano

Gainax sprzedało prawa do FLCL 0:40 - Serię obejrzałem, takie 6-7/10. Jakby wyszedł remake to może zaglądnę do niego.

Anime o bieganiu od MadHouse 1:10 - Produkcja od Madhouse. Można się spodziewać czegoś dobrego, z ładną kreską ....Obczaję, ale jak będą faktycznie sami bishe biegać to raczej przerwę oglądanie. 

Nowa gra Pokemon Go: 1:50 - Czego to już ludzie nie wymyślą, boże xD 

Nowe anime o rugby 3:20 - obczaję, a nuż się spodoba.

Pierwszy gameplay gry SNK 7:45
3 nowe gry Naruto: 8:30
One Piece Burning Blood 4:45 - Anime nie widziałem, bijatyka mi się nie podoba (Storm lepiej wygląda) Przestałem póki co kupować jakiekolwiek gry. Szkoda kasy xD Na Storm'a 4 się może skuszę, ale za jakieś dwa lata. 

Pierwsze anime w wirtualnej rzeczywistości: 5:45 - Czekam, jestem ciekaw jak to wyjdzie :3
2 sezon Kyoukai No Rinne 6:45 - Nie oglądałem 1 sezonu. Może kiedyś...ale wątpię 

Film Kuroko no Basket 10:00 - Jestem fanem KnB. Obejrzę :)

Emisja ostatnich odcinków God Eater: 12:50 - Anime średniawe dla mnie. Jestem na 7/13 odcinku, planuję jednak obejrzeć do końca.

Wszystkie te anime widziałem. Dałem im po 8/10. Czekam na drugie sezony ;)
Anime Gate powróci już w styczniu: 11:00 
Drugi sezon Ansatsu Kyoushitsu: 12:10 
Drugi sezon Nanatsu no Taizai: 12:20

Co do live action'ów. Jeszcze nigdy żadnego nie widziałem... (no dobra, tylko kila scen i niezbyt mi się to podobało)

Reasumując.Wszystkie ciekawe, interesujące na swój sposób. Jedne bardziej, drugie trochę mniej. Niemniej jednak zawsze się można czegoś nowego, fajnego dowiedzieć. O większości rzeczy z tej listy nie wiedziałem. Swoją drogą dawno już Bukiego nie widziałem. 
Opublikowano

Platinum End, już się nie mogę doczekać :)

Ja tez, biorac pod uwage, ze DN to moje ulubione anime, a ci sami autorzy bd robic Platinum End. Ciekawia mnie tylko gatunki tego anime. Sa juz o tym informacje?

Opublikowano

Ja tez, biorac pod uwage, ze DN to moje ulubione anime, a ci sami autorzy bd robic Platinum End. Ciekawia mnie tylko gatunki tego anime. Sa juz o tym informacje?

Nie ma. DN i Bakuman to genialne serie i m.in dlatego się cieszę, że ten genialny duet powraca.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Gra SNK - wygląda badziewnie <.<

Drugi sezon Gate - WVLpPbY.pngnews! (obrazek wstawiony ze względu na debilną cenzurę)

Ostatnie co mnie pocieszyło i za razem zasmuciło to wyemitowanie ostatnich odcinków God Eater w styczniu nadchodzącego roku. I mean.. seriously?

Z drugiej strony lepiej późno niż wcale. ._.

417711489342956987022.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...