Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]World of ...

Sancte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam pewną propozycję. A mianowicie na forum jest dużo ludzi, którzy pykają w podane niżej gry.

-World of Tanks

-World of Warplanes

-World of Warships

Proponuję, aby zrobić dla nich jeden, osobny dział.

Dlaczego jeden? Ponieważ gry mają ze sobą wiele wspólnego, oraz są robione przez jedno studio - wargaming.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

W WoWp nikt nie gra, ale WoWs ma sporą liczbę graczy i intensywnie się rozwija. W WoT nie mamy jakiegoś mega ruchu, o WoWs bardzo rzadko są jakieś tematy, ale gra jest naprawdę fajna i dodanie działu + organizacja jakiegoś ciekawego konkursu może skłoniła by do zagrania nowych graczy i jakiś ruch by był.

Czy jest sens robić jak z Blizzardem, serię "World of" lub "Gry WarGaming"? Nie wiem. Dla 2 gier, bo o WoWp nie ma co rozmawiać, raczej nie. Już bardziej byłbym za dodaniem działu World of Warships.

Opublikowano

W WoWp nikt nie gra, ale WoWs ma sporą liczbę graczy i intensywnie się rozwija. W WoT nie mamy jakiegoś mega ruchu, o WoWs bardzo rzadko są jakieś tematy, ale gra jest naprawdę fajna i dodanie działu + organizacja jakiegoś ciekawego konkursu może skłoniła by do zagrania nowych graczy i jakiś ruch by był.

Czy jest sens robić jak z Blizzardem, serię "World of" lub "Gry WarGaming"? Nie wiem. Dla 2 gier, bo o WoWp nie ma co rozmawiać, raczej nie. Już bardziej byłbym za dodaniem działu World of Warships.

Ciekawe masz teorie przyjacielu.

Na prawdę, nie wiem skąd wziąłeś informacje o małej liczbie graczy World of Warplanes.

Wszystkie produkcje wargaming mają mnóstwo ludzi online.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Ciekawe masz teorie przyjacielu.

Na prawdę, nie wiem skąd wziąłeś informacje o małej liczbie graczy World of Warplanes.

Wszystkie produkcje wargaming mają mnóstwo ludzi online.

Nie za darmo mam rangę moderatora WoT'a.

http://wiki.wargaming.net/en/World_of_Tanks- prawie 200k graczy online.

http://wiki.wargaming.net/en/World_of_Warplanes- 1,5k graczy.

World of Warplanes jest porażką WG, do której się firma przyznaje. Mało osób w to gra, wątpię że chociaż 3 osoby z MPC grają w WoWp.

Wszystkie gry WarGamingu są intensywnie rozwijane w bardzo dobrą stronę, a WoWs, którego nie ma na MPC zyskuje co raz większą popularność. WoWp nie odniósł sukcesu i na pewno nie ma mnóstwa graczy.

Co do sugestii, ja bym bardziej był za dodaniem osobnego działu WoWs, niżeli zrobieniem działu wspólnego ze wszystkimi grami WG.

Opublikowano

Można stworzyć dział podobny do "Gry Blizzard", ale wszystko zależy od @Juri.

Za. :)

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jak dla mnie nie ma sensu. Tylko WoT jest udany, a reszta jest spisana na starty jak to same WG powiedziało.

Nie.

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jak dla mnie nie ma sensu. Tylko WoT jest udany, a reszta jest spisana na starty jak to same WG powiedziało.

Nie.

Kto jak kto, ale moderator powinien wiedzieć ilu graczy jest w innych grach WarGamingu. World of Warships jest popularny i jest ciągle ulepszany. Cieszy się na tyle dużo popularnością, że uważam, że dział tej gry ma sens. Na straty WG spisało jedynie WoWpa.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wypowie się ktoś z góry? Imo można spróbować, jak nie wyjdzie to się usunie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...