Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp błąd Unknown failure

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobrałem sobie przed chwilką leaguesharp mówili że jest to lepsze niż bol , napisałem to administracji dali mi zaproszenie zajerestrowałem się zalogowałem i gdy ładuje się gra wywala error "unknown failure" i wywala  z gry . 

Opublikowano

a kiedy będzie to i kiedy będzie działal bol  :P 

BoL już jest i działa od kilku dni. LeagueSharp będzie działać, jeżeli na stronie będzie pisać Update (5.19)

giphy.gif

Opublikowano

BoL już jest i działa od kilku dni. LeagueSharp będzie działać, jeżeli na stronie będzie pisać Update (5.19)

L# już od dawna jest updated.. Już nawet w 5.18 pisało "Operational" a śmigało.

Opublikowano

­Cracked L# bedzie najwczesniej za tydzien.

Jezeli nie chcesz na niego czekac, kup subskrypcje na Joduska.me 15$ = 1 month.

Majac jedynie konto free mozesz zagrac maksymalnie 2 gry dziennie w trybie normal.

eSwH2k3.png

Opublikowano

­Cracked L# bedzie najwczesniej za tydzien.

Jezeli nie chcesz na niego czekac, kup subskrypcje na Joduska.me 15$ = 1 month.

Majac jedynie konto free mozesz zagrac maksymalnie 2 gry dziennie w trybie normal.

a jak wyjdzie ten crack to napiszesz tutaj albo mi na pw , bardzo bym cię prosił :)

nie mi nie działa ja mam free user , a wiecie może jak mieć na bol'u vipa za free ?

Opublikowano

a jak wyjdzie ten crack to napiszesz tutaj albo mi na pw , bardzo bym cię prosił :)

nie mi nie działa ja mam free user , a wiecie może jak mieć na bol'u vipa za free ?

na nulled.io konto musisz miec i auth spełniać

Opublikowano

L# już od dawna jest updated.. Już nawet w 5.18 pisało "Operational" a śmigało.

Śmigać smiga, lecz mi na przykład wyskakiwaly błędy.

jak wbić te 10 rep :(

Wchodź np. Na tematy związane z jakims Anime stworzonym przez uzytkownika Nulledu. "Jaka jest wasza ulubiona postać z Naruto?" - napisalem tam jakas bzdure i dostałem 3 repy.

Zasada jest taka, ze autor tematu daje Ci repa, a Ty oczywiście mu. Mozesz tez zrobic multikonta (moze ze Neostrada to polecam reset routeru i smigasz) najlepiej na telefonie lub poprosić znajomych.

giphy.gif

Opublikowano

Wbij 11 bo czasami nie łapie. Rozumiem, że masz 26 postów? Jeśli tak to albo pobierasz sobie Bola i sobie ciśniesz na bolu albo czekasz do weekendu i pobierasz L#.

Dobrze Ci doradza. Ja od siebie jeszcze dodam: albo ściągasz EloBuddy i wykręcasz pentakille i masz wyrąbane na cracki :D

Moim zdaniem, jest naprawdę ok i polecam potestować, może ma drobne wady(grając adc to szczególnie czuć, zależy też od skryptu) ale ryzkiem mi ostatnio elegancka penta wleciała

#edit to była pierwsza penta ryzkiem od czasów jak dostał nerfa (chyba 5.12), a w pierwszym meczu na EB (tristaną) wykręciłem lekką ręką 16/1/12, może to było szczęście i miałem noobków w przeciwnym...? nie wiem, ale EB spodobał mi się niesamowicie, spróbujcie bo może jestem tylko zauroczny po kilku farciarskich meczykach, ale mi się wydaje, że EB przebije L# (póki co jeszcze jest gorsze, dlatego uważam, że jest dobrym zamiennikiem na czas kiedy nie ma cracka do L#)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...