Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duży ping - LTE help

naerarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam internet lte od cyfrowego 50mb/s ,ale ping mam okolo 80 gdy jestem na tsie to czasami  mam 60 . Gdy juz wykorzystam 100gb to zwalnia mi do 0,5 mbs i wtedy mam 50 pingu . Jest jakis sposob na to?

Opublikowano

Witam mam internet lte od cyfrowego 50mb/s ,ale ping mam okolo 80 gdy jestem na tsie to czasami  mam 60 . Gdy juz wykorzystam 100gb to zwalnia mi do 0,5 mbs i wtedy mam 50 pingu . Jest jakis sposob na to?

Ciągle masz 50mb/s ?

Od kiedy masz taki problem? 

Może to wina np. pogody jest wietrzenie, pochmurno? Bo internet LTE zależy od pogody 

Opublikowano

Ciągle masz 50mb/s ?

Od kiedy masz taki problem? 

Może to wina np. pogody jest wietrzenie, pochmurno? Bo internet LTE zależy od pogody 

Znaczy mam prędkosc dobrą czasami ping sie zmienia ,ale jak na skypie gadam to jest mniejszy jestem ciekawy czy jest jakis program ograniczający itp

Opublikowano

nie ma u mnie kabla ale mam przekaznik 300 m od domu lte więc...

To gdzie ty mieszkasz ? Na największych wioskach ludzie mają normalnie stacjonarny. Lte nie jest do grania i będziesz miał tak ciągle, jedyna opcja to zmiana.

Opublikowano

To gdzie ty mieszkasz ? Na największych wioskach ludzie mają normalnie stacjonarny. Lte nie jest do grania i będziesz miał tak ciągle, jedyna opcja to zmiana.

na zadupiu gidze nie ma kabla tylko dziwne ze jak mi ograniczą (za dużo wykorzystam transferu) do 0,5 to mam 50 pingu a jak gram ze skypem gadając z kolegą to 60

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...