Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zajebiaszczy vip hack

trojnitrotoulen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesli chcecie keyloggera to pozdro, ten screen to wrs d3d alternatywny hack, sciagasz - masz wirusa...

P.S - admin hack to nie hack, tylko zmodyfikowany plik warrock.exe na taki, jaki uzywaja admini - nie da sie go umiescic w hacku ale da sie go zainicjowac hackiem.

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano
nieprawda ja na nim juz gram 4 godziny ani kicka 0 min to poprostu twoja sciema bo ja na nim caly czas gram

Wiesz co wypier... z tego forum nacogasz ludzi zeby scogli zango zęby dostali bana... Rzal.pl rozpacz.pl Pozdro poćwicz

Nigdy nie uwierze ze koleś pijawka zrobila Vip'a to nie twoj nawet wrzucisz go nie umiesz ani scana nie umiesz po prostu Dziecko NEO

Robię spol,przepisuje chińskie znaczki priv

23hx- 99LVL OFF

YT2Game- 98LVL OFF

haosf3000- 99LVL OFF

123Wulin- 96LVL OFF

Monastyr(PL)- 45LVL ON-Chwilowo nie gram :)

csyt2- 95LVL OFF

Opublikowano

Tylko sie nie rozpłacz dzieciaku.

"Szczylem" bardziej bym nazwał ciebie...robisz błędy ortograficzne,piszesz capslockiem,doublepostujesz...

wystawiles jakies gówno...idz sobie pownerwiaj na gp a nie tutaj...

Closed.

Opublikowano
MAM GDZIES UZERANIE SIE Z JAKIMIS SZCZYLAMI CI CO SA SPRYTNI INACZEJ NIECH ZMIENIA STRONE NA CZATA TA JEST O HACKACH I WYSTAWILEM !!!

buhahahaahahaah z krzesła spadnę buhahaha

Jak go wrzucisz na Wrzuta.pl dasz linka zrobisz scana to będzie dobrze a nie podajesz jakieś głupie strony

człowieku każdy wie ze Zango ma 1 mln wirusów..

Robię spol,przepisuje chińskie znaczki priv

23hx- 99LVL OFF

YT2Game- 98LVL OFF

haosf3000- 99LVL OFF

123Wulin- 96LVL OFF

Monastyr(PL)- 45LVL ON-Chwilowo nie gram :)

csyt2- 95LVL OFF

Opublikowano

Powiem tyle... Didek... Jakby wszystkich oceniano na podstawie ich postów... Tak jak ty to robisz... To by to forum już dawno padło...

Do gościa co założył topic... Żal mi Cię dzieciaku... ^^ Pisać nie potrafisz i dajesz jakieś gówna... Won ;p

@down... Według tego co mówili wcześniej to nie jest hack... A nikt by na niego nie "najeżdzał", gdyby nie był taki żałosny ;]

Bum hej tralala, nie mam avatara ;]

Nie piszę, dla postów... ;] Piszę, bo lubię ;]

Skończyłem z hackami... ;]

I mi z tym dobrze : P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...